جاباما
۳۵۹۱۳۴
۶ نظر
۶۰۴۳
۶ نظر
۶۰۴۳
پ

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

در این مطلب طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین مرباها را برای شما آورده ایم. مربای انجیر از آن دسته از مرباهاست که طرفداران زیادی دارد. آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

وب‌سایت دو نفره: مرباها جزء جدانشدنی سفره ی صبحونه ی ما ایرانی ها هستن و مطابق با فصول مختلف و میوه هایی که وجود داره خانومای کدبانو همیشه بهترین هارو تهیه میکنن. اندر مزایای صبحانه همین بس که با صرف این وعده ی اصلی روزانه متابولیسم بدن تنظیم شده و شادابی و نشاط به سراغتون میاد. امروز هم با طرز تهیه مربای انجیر این میوه فوق العاده جذاب و دوست داشتنی در خدمتتون هستیم.
طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر

  • انجیر 1 کیلوگرم
  • شکر 700 گرم
  • آب 1 تا 1.5 لیوان
  • وانیل یا گلاب به دلخواه و میزان لازم
طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

برای پخت مربای انجیر به دو روش میتونین عمل کنید. اول اینکه انجیرها رو قشنگ بشورین و پوست بکنید و شکر رو لابه لا بریزین و حدود 3 تا 4 ساعت بهش استراحت بدین تا آب پس بده و هیچ آبی هم بهش اضافه نکنید.
طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر
بعد از این زمان قابلمه رو روی حرارت بذارین تا بپزه.برای پخت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان لازمه و بهتره که ۱۰ دقیقه ی اول در قابلمه رو ببندین تا مربا طلایی رنگ بشه .۵ دقیقه ی آخر هم در صورت تمایل کمی وانیل یا گلاب به مربا اضافه کنید.

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر
بعد از پختن مربا شهد اونو از صافی بسیار ریز بگذرونین تا دونه هارو جدا کنید و یا به کمک قاشق یا ملاقه این کارو انجام بدین.
روش دوم برای تهیه ی مربای انجیر

در این روش نیازی به پوست کندن انجیرها نیست. در ابتدای کار شکر رو به همراه ۱ تا ۱.۵ لیوان آب روی حرارت قرار بدین تا کمی قوام بیاد و سپس انجیرها رو داخل شهد بریزین.
طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید که انجیرها بجوشند تا پخته شوند. در این روش نیازی به جدا کردن دانه های ریز انجیر هم نیست چون دونه ی زیادی توی مربا نمیبینید.

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر
در صورت تمایل کمی وانیل یا گلاب به مربا اضافه کنید. در این روش انجیرها شکل خودشون رو حفظ میکنن و زیباتر هستند.
طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

نکات تهیه ی مربای انجیر

  • برای تهیه ی مربای انجیر بهتره از انجیر های متوسط استفاده کنید و انجیرها نه زیادی نرم باشند و نه کال و سفت.
  • مراقب سر رفتن مرباتون باشین به خصوص در روشی که از انجیر پوست کنده استفاده میکنید و سعی کنید از حرارت ملایم برای پخت مربا استفاده کنید.
  • در صورتی که تمایلی به جدا کردن پوست انجیر ندارین بهتره که دم اونو زیاد کوتاه نکنین تا انجیر در حین پخت وا نره .
  • انجیر سبز نسبت به انجیر سیاه مناسب تره و مربای خوشرنگ تری رو خواهید داشت.

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بی نام

      سلام. جای انجیرتازه وقتی فصلش نیس میشه ازانجیرخشک استفاده کرد تومربا؟

    • فاطمه

      میشه مربای انجیر رو با مربای منجیر قاطی کرد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        کمی زنجیرش را هم اضافه کن

    • بدون نام

      آره قاطی کن

    • مریم

      سلام مربا انجیر واقعا خوب و عالی بود از کفتن شما متشکرم

    • بدون نام

      مربای انجیر درست کنید بخورین بعدش عمو زنجیر بافت بازی کنید!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج