«تارت موکاچینو» و ارادت به قهوه!
موکاچینو نوشیدنی خوشمزه ای است که از ترکیب اسپرسو و شکلات بدست می آید. امروز طرز تهیه تارت موکاچینو را به شما آموزش داده ایم. آنهایی که به قهوه ارادت خاصی دارند، حتما از این تارت استقبال زیادی می کنند.
وبسایت شور و شیرین: موکاچینو نوشیدنی خوشمزه ای است که از ترکیب اسپرسو و شکلات بدست می آید. امروز طرز تهیه تارت موکاچینو را به شما آموزش داده ایم. آنهایی که به قهوه ارادت خاصی دارند، حتما از این تارت استقبال زیادی می کنند.
مواد لازم:
مواد لازم میانی:
مواد لازم رویه:
طرز تهیه:
۱- آرد، نمک، پودر شکر و کاکائو را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید تا به شکل خردهنان درآید. آنگاه زرده تخممرغ و آب را بیفزائید تا به صورت خمیر درآید.
۲- سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده باز کردن شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و آن را در قالب تارت به قطر ۲۳ سانتیمتر پهن کنید و ۱۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
۳- اکنون مواد میانی را روی آن بریزید و تارت را یک تا یک و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. سپس مواد رویه را رویش بریزید و تا هنگام مصرف در یخچال بگذارید. قبل از مصرف روی آن پودر کاکائو بپاشید.
طرز تهیه مواد میانی:
شکلات و خامه را به روش بنماری آب کنید. سپس قهوه را در آب جوش حل کنید و به شکلات بیفزائید. آنگاه بگذارید خنک شود.
طرز تهیه مواد رویه:
همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
- آرد ۲۲۵ گرم
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر شکر ۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۳۰ گرم
- کره سرد و خرد کرده ۱۲۵ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد درشت
- آب ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
- شکلات تلخ 300 گرم
- خامه صبحانه 300 میلی لیتر
- قهوه فوری 3 قاشق سوپخوری
- آب جوش 2 قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
- خامه پر چرب ۱۸۰ میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)
- پنیر ماسکارپونه ۶۰ گرم
- پودر شکر ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱- آرد، نمک، پودر شکر و کاکائو را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید تا به شکل خردهنان درآید. آنگاه زرده تخممرغ و آب را بیفزائید تا به صورت خمیر درآید.
۲- سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده باز کردن شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و آن را در قالب تارت به قطر ۲۳ سانتیمتر پهن کنید و ۱۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
۳- اکنون مواد میانی را روی آن بریزید و تارت را یک تا یک و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. سپس مواد رویه را رویش بریزید و تا هنگام مصرف در یخچال بگذارید. قبل از مصرف روی آن پودر کاکائو بپاشید.
طرز تهیه مواد میانی:
شکلات و خامه را به روش بنماری آب کنید. سپس قهوه را در آب جوش حل کنید و به شکلات بیفزائید. آنگاه بگذارید خنک شود.
طرز تهیه مواد رویه:
همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
پ
نظر کاربران
سلام کف غالب و باید چرب کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده کنیم
مواد میانی رو بریزیم روش