اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۴۸۴۷
۵۰۶۱
۵۰۶۱
پ

دلمه فلفل با بلغور و كشمش

آب مرغ، پياز و هويج را روي حرارت به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و بعد كشمش و بلغور را اضافه كنيد و ۵ دقيقه ديگر صبر كنيد سپس آب مخلوط را دور بريزيد.

دلمه فلفل با بلغور و كشمش


دلمه فلفل با بلغور و كشمش

مواد لازم :
  • آب مرغ يا آب سبزي: ۴۵۰ گرم
  • هويج متوسط خردشده: يك عدد
  • پياز كوچك خردشده: يك عدد
  • بلغور: سه‌چهارم فنجان
  • كشمش يا گيلاس خشك: يك‌سوم فنجان
  • پنير موزارلا خردشده: سه‌چهارم فنجان
  • فلفل‌دلمه‌اي رنگي: ۴ عدد
  • آب: يك‌دوم فنجان
  • بادام يا گردوي خردشده تفت‌داده: ۲ قاشق غذاخوري


روش تهیه :

آب مرغ، پياز و هويج را روي حرارت به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و بعد كشمش و بلغور را اضافه كنيد و 5 دقيقه ديگر صبر كنيد سپس آب مخلوط را دور بريزيد. فلفل دلمه‌اي‌ها را از عرض به طوري‌كه قسمت بالا كوچك‌تر باشد نصف كنيد و تخم شان را بگيريد. پنير را با مواد مخلوط كنيد و داخل فلفل‌ها بريزيد. فلفل‌ها را در قابلمه بگذاريد و يك‌دوم فنجان آب هم بريزيد و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و در ظرف را ببنديد. 5 تا 10 دقيقه بگذاريد تا كمي نرم شوند. مغزها را روي مواد داخل فلفل‌ها بپاشيد و سرو كنيد. (براي2 نفر)
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج