۶۱۴۸۲۴
۱۳ نظر
۵۰۵۲
۱۳ نظر
۵۰۵۲
پ

طرز تهیه فلافل خانگی

ریشه فلافل به کشور های عربی برمیگرده و وقتی به جنوب ایران رسیده به خاطر طعم خوب، قیمت ارزون، مفید و مقوی بودنش و در آخر طرز تهیه نسبتا آسونی که داره در تمام ایران شناخته شده.

وب سایت دونفره: ریشه فلافل به کشور های عربی برمیگرده و وقتی به جنوب ایران رسیده به خاطر طعم خوب، قیمت ارزون، مفید و مقوی بودنش و در آخر طرز تهیه نسبتا آسونی که داره در تمام ایران شناخته شده و الان هم کمتر کسیه که یا اسمشو نشنیده باشه یا اینکه نخورده باشدش. در ایران فلافل با مواد اولیه مختلفی درست میشه و من در این مطلب ساده ترین دستورش رو براتون میگم.

مواد لازم برای تهیه فلافل

  • ۱۵۰ گرم نخود خام
  • ۱ حبه سیر خام
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
  • ۱/۲ قاشق چایخوری زرچوبه
  • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
طرز تهیه فلافل خانگی
طرز تهیه

۱- خیس دادن نخود برای فلافل

۲ - فلافل با نخود خامی که کاملا خیس خورده باشه تهیه میشه و احتیاجی به پختن نخود ها نیست. پس از یک روز قبل نخودها رو خیس کرده و چند بار هم آبشون رو عوض میکنیم تا نفخشون بره و آب رو به خودشون بکشن و کمی نرم بشن. بعد از یک روز هم نخود هارو داخل صافی میریزیم تا آب اضافیشون کاملا بره.

۳- حالا نخود و یک حبه سیری که داشتیم رو داخل غذاساز میریزیم و با هم مخلوطشون میکنیم تا کاملا پودر بشن.

۴- بعد از اینکه سیر و نخود رو با هم پودر کردیم داخل یه کاسه میریزیمشون و آرد نخود چی، زرچوبه،دارچین، نمک و به مقداردلخواه با توجه به تندی که میپسندیم فلفل قرمز رو هم اضافه کرده و مواد رو با قاشق مخلوط میکنیم.

۵- مقدار فلفل کاملا سلیقه ای ولی در کل فلافل به عنوان یه غذای تند معروفه.

۶- حالا برای بار دوم مخلوط رو داخل غداساز ریخته و یکبار دیگه غذاسازو روشن میکنیم تا مخلوط حالتی تقریبا شبیه به یه خمیر با خورده های قابل مشاهده نخود به خودش بگیره و انسجام پیدا کنه.

۷- حالا یه مقدار از مخلوط رو برمیداریم و اول گوله اش میکنیم و بعد کمی فشارش میدیم تا یکم صاف بشه.

۸- وقتی تمام مواد رو شکل دادیم روی کاغذ روغنی میذاریمشون و برای مدت یک ربع الی نیم ساعت داخل فریزر میذاریم تا موقع سرخ شدن منسجم بمونن و وا نرن.

۹- بعد از نیم ساعت فلافل هارو داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی هم بشن.

۱۰- در نهایت بعد از سرخ شدن روی دستمال میذاریمشون تا روغن اضافیشون هم بره.

۱۱- این فلافل ها به دلیل خام بودن نخودی که داخلشون استفاده میشه پوک و ترد میشن و روغن کمی هم به خودشون میکشن در صورتی که ترجیح میدین فلافلتون لطیف تر باشه میتونین یک عدد سیب زمینی پخته رو با مابقی مواد داخل غذاساز بریزین و در صورتی که انسجام مواد کم شد از یک عدد تخم مرغ خام هم استفاده کنین در اینصورت فلافلتون نرم و لطیف میشه و روغن بیشتری هم به خودش میکشه.

۱۲- حالا فلافل های خوشمزه ما حاضرن و آماده سرو کردن
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      فردا حتما درستش میکنم بعد میگم خوبه یا نه؟

    • بدون نام

      درستش کردم خوشمزه شد.قرار شد هر چن وقت یه بار درستش کنم.ولی فقط نخود.سیب زمینی.پیاز.تخم مرغ و زرد چوبه و فلفل و نمک بهم زدم و سرخ کردم با خیار شور و گوجه عالی شد.جاتون خالی.

    • زهرا

      من عاشق این غذاهستم.ممنون خوب بود☺

      پاسخ ها

      • سارا

        عالی هستش خوشم اومد

    • بدون نام

      اگ پوست نخودهای خیس خورده رو بگیر

      ید وبه نخودها قبل ازچرخ شدن یه کوچولو زیره سبز اضافه کنیدمقدار زیره زیادنباشه ها،فلافل تون عالی میشه امتحان کردم محشرشده

    • بدون نام

      من آرد نمیزنم اصلا هم وا نمیره

    • سعید

      سلام من سعیدم و عراقی هستم ریشه این غذا منظورم فلافل هست سوریه هست و فقط با نخود و پیاز و سیر درست میشه و ادویه مخصوصش حتی در جنوب هم به درستی درست نمیشه و نیاز به تخم مرغ و سیب زمینی و اینجور چیزا نیاز نیست

      پاسخ ها

      • ابوالحسن قادری

        شماره واتساپت ایمیل کن برام

    • مریم ع

      من هم فقط با نخود و پیاز و سیر درست میکنم .البته کمی تمبر هندی هم آب میگیرم و همراه ادویه اضافه میکنم.خیلی عالی میشه و اصلا وا نمیره.مواد نباید خیلی سفت باشه تا داخل فلافل ها پوک بشه.

    • بدون نام

      سلام من درست کردم عالی شده بود جاتون خالی

    • بدون نام

      سلام من میخوام فردا فلافل درست کنم ازتون راهنمای میخوام نخودم چرخ کردم

    • مژگان

      من میخوام فردا فلافل خونگی درست کنم فکر کنم با این توضیحاتی که دادید خیلی خوشمزه در بیاد البته با ادویه فلافل و نمک و فلفل قرمز

    • مژگان

      من میخوام فردا فلافل خونگی درست کنم فکر کنم با این توضیحاتی که دادید خیلی خوشمزه در بیاد البته با ادویه فلافل و نمک و فلفل قرمز

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج