۶۳۳۹۰۸
۱ نظر
۵۰۴۱
۱ نظر
۵۰۴۱
پ

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر

لیدی فینگر یک مدل بیسکویت اسفنجی، سبک و شیرین به شکل یک انگشت بزرگ است. این بیسکوییت ها را در دسرهای معروفی چون تیرامیسو، ترایفل و شارلوت به کار می برند.

ماهنامه کیک و شیرینی: لیدی فینگر یک مدل بیسکویت اسفنجی، سبک و شیرین به شکل یک انگشت بزرگ است. این بیسکوییت ها را در دسرهای معروفی چون تیرامیسو، ترایفل و شارلوت به کار می برند. لیدی فینگرها را معمولا توی یک شربت قهوه یا اسپرسوی دم کشیده خیس می کنند و در دسرها به کار می برند.

مواد لازم:

  • آرد: سه چهارم پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): ۳ عدد
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر
طرز تهیه:

1. زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را با هم زن بزنید.

۲. به تدریج شکر را اضافه و مخلوط کنید.

3. مواد را با سرعت بالای هم زن بزنید تا سفت و پف کرده شوند.

۴. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و به خوبی با لیسک، مواد را مخلوط کنید.

5. آرد و نشاسته را الک کرده و به مواد اضافه کنید.

۶. بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید.

7. مواد را با لیسک مخلوط کنید.

۸. مواد را در کیسه پلاستیکی بریزید و نوک آن را با قیچی برش دهید. (می توانید از قیف قنادی نیز استفاده کنید.)

9. خمیر را مطابق شکل باریکه هایی به ضخامت و طول یک انگشت و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ کنید.

۱۰. سینی را حدود ۱۰ الی ۱۱ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بیسکویت ها بپزند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • منتقد برترینها

      این دستور کاملا اشتباهه!!!!
      ۱-زرده تخم مرغ باید جدا گانه مثل سفیده ها زده بشه!!!
      ۲-اصلا احتیاجی به نشاسته نیست!!!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج