پاستای هویج و پنیر ریکوتا؛ غذای کوچولوها            
                          
                این پاستا مناسب خردسالان هست. میتونید پنیر پارمزان رو حذف کنید و اون رو به نوزادتون هم بدید.              
                                   
        
        
        
        
          
  وب سایت آشپزباشی: این پاستا مناسب خردسالان هست. میتونید پنیر پارمزان رو حذف کنید و اون رو به نوزادتون هم بدید.
  مواد لازم:
  
  
    - پاستا ۱۲۰گرم
    
- هویج ۱ عدد کوچک
    
- پنیر پارمزان ۱۰ گرم
    
- پنیر ریکوتا ۲ قاشق غذاخوری
 
 
  آماده کردن مواد برای تهیه پاستای هویج و پنیر ریکوتا:
  
  1- از پاستاهای شکلدار استفاده کنید.
  2- هویج رو پوست بگیرید و رنده کنید.
  3- پنیر پارمزان رو رنده کنید.
  
  طرز تهیه:
  
  1- پاستا رو طبق دستور روی بستهبندیش بپزید. چند دقیقه قبل از اینکه پاستا آماده بشه، هویج رنده شده رو به اون اضافه کنید.
  2- پنیر پارمزان رنده شده رو با پنیر ریکوتا ترکیب کنید.
  3- پاستا و هویج رو آبکش کنید و به همراه ترکیب پنیر به قابلمه برگردونید. مواد رو خوب هم بزنید و به فرزندتون بدید.
          
          
                    
                      
          
                   
        
        
        
        
        
        
                
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
          
                          
          
  
          
                                  
          
            
    
    
      
          
              
              
                  
                  
				    ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر
 
					برای مدت محدود
                      
                   
               
           
       
     
   
   
 
  
    
    
      خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند
      معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!
      سفارش محصول
     
   
 
 
  
    
    
      سریال شفرونی نسخه کامل
      با تخفیف ویژه در فیلیمو
      تماشا کنید
     
   
 
 
           
          
          
          
                      
          
          
          
                      
          
          
          
          
          
          
                      
          
          
          
                      
          
          
          
          
          
          
                      
          
          
          
                      
                
        
                  
        
       
    
ارسال نظر