پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا
پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که میتوانید در این روزهای آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی: پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که میتوانید در این روزهای آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.
میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر
مواد لازم کراست (لایه زیرین):
- خرما: 5 عدد
 بادام (پودر شده): ۵۰ گرم
 جوی دوسرپرک: 50 گرم
 روغن نارگیل (ذوب شده): ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم فیلینگ:
- موز: یک عدد
 خرما: 3 عدد
 عسل: یک قاشق سوپخوری
 خامه: یک قاشق سوپخوری
مواد لازم رویه:
- بادام (خام): یک قاشق سوپخوری
 بادام هندی (خام): یک قاشق سوپخوری
 فندق (خام): یک قاشق سوپخوری
 تخم کدوتنبل (خام): یک قاشق سوپخوری
   
طرز تهیه:
- ابتدا برای تهیه لایه زیرین، هسته خرماها را جدا کنید.
- به همراه بادام، جوی دوسرپرک و روغن نارگیل در غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید و به صورت خمیر درآورید.
- خمیر به دست آمده را در کیک قالب تارت اندازه کوچک بریزید و با دست کف قالب فشار دهید.
- قالب را حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید.
- برای تهیه فیلینگ، موز، خرما، عسل و خامه را در غذاساز یا مخلوط کن با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر در آورید.
- این مخلوط را روی لایه زیرین پای بریزید و روی آن را صاف کنید.
- پای را دوباره در یخچال قرار دهید.
- پس از این که فیلینگ خنک شد، روی آن را با مواد رویه تزئین کرده و سرو نمایید.
 
						 
						 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
					   
   
   
       
       
       
       
	
			
			 
	
			
			
ارسال نظر