۸۳۷۵۵۲
۳ نظر
۶۸۱۵
۳ نظر
۶۸۱۵
پ

آموزش تهیه لوز نارگیلی؛ این شیرینی یخچالی

شیرینی لوز از انواع شیرینی‌های سنتی تبریز است که سراسر ایران طرفداران زیادی دارد و شما می‌توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان در عید نوروز این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید.

مجله آرگا: شیرینی لوز از انواع شیرینی‌های سنتی تبریز است که سراسر ایران طرفداران زیادی دارد و شما می‌توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان در عید نوروز این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید. در طرز تهیه لوز نارگیلی از پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ و وانیل و آبلیمو و پودر یا خلال پسته استفاده می‌شود.

شیرینی نارگیلی و شیرینی گردویی و شیرینی لوز نارگیلی و از انواع شیرینی‌های مخصوص عید هستند و اگر شما تمایل دارید در عید نوروز پذیرایی باشکوهی را از مهمان هایتان داشته باشید بهتر است از تهیه این نوع شیرینی‌ها غافل نشوید.

مواد لازم

  • پودر نارگیل ریز: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ: دو عدد
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر پسته: به میزان لازم
  • آبلیمو: یک قاشق سوپخوری

آموزش تهیه لوز نارگیلی؛ این شیرینی یخچالی

طرز تهیه لوز نارگیلی در منزل

۱. برای تهیه شیرینی لوز نارگیلی ابتدا شکر را به همراه یک لیوان آب روی حرارت شعله گاز به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا به قوام لازم برسد. برای امتحان کردن قوام مناسب می‌توانید مقداری از شربت شیرینی را بین دو انگشت خود قرار دهید و در صورتی که شربت حالت موم مانندی داشته باشد یعنی به قوام لازم رسیده است.

۲. در مرحله بعدی طرز تهیه لوز نارگیلی، سفیده تخم مرغ و وانیل را درون ظرفی مناسب بریزید و به مدت ۵ دقیقه مخلوط مواد را هم بزنید تا سفید رنگ شوند سپس سفیده زده شده را به شربت اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت گاز بردارید و به سرعت مخلوط سفیده و شربت را هم بزنید و آبلیمو را به مخلوط شربت و سفیده اضافه کنید.

۳. بعد از اینکه مخلوط مواد شیرینی مقداری از حرارت افتاد پودر نارگیل را به آن بیفزایید و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید سپس مایه شیرینی را درون ظرف مناسبی نظیر ظرف باقلوا بریزید و ظرف را به مدت یک تا دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد شیرینی خودشان را بگیرند.

۴. بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی شیرینی را از یخچال بیرون آورید و روی مواد شیرینی خلال پسته یا پودر پسته بریزید و مواد شیرینی را به شکل مربع یا لوزی برش دهید.

نکات طلایی

  • در دستور تهیه لوز نارگیلی سنتی از سفیده تخم مرغ استفاده نمی‌شود و شما می‌توانید آن را از مواد لازم حذف کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید به نیمی از مواد لوز نارگیلی زعفران اضافه کنید و نیم دیگر مواد شیرینی را به صورت سفید تهیه کنید تا دو رنگ از این شیرینی داشته باشید.
  • به جای استفاده از نارگیل در دستور تهیه لوز خانگی می‌توانید از بادام و پسته و … استفاده کنید که در این صورت شربتی که تهیه می‌کنید باید کمی غلیظ‌تر باشد.
  • بهتر است برای درست کردن شیرینی لوز نارگیلی از ظروف با دیواره‌های کوتاه استفاده نمایید تا در زمان جدا کردن مواد شیرنیی از ظرف به مشکل نخورید.

در این مطلب با طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این شیرینی ساده نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      من یه بار درست کردم خیلی مزخرف شد

    • بدون نام

      اگه سفیده رو حذف کنیم چی توش بریزیم جاش؟ فقط همون شربت و نمک و ابلیمو و پودر نارگیل؟؟؟!!! وا نمیره عایا؟؟؟؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نگفت نمک بریزید

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج