سیر شوید و لذت ببرید
پـاستاي لولهاي+ سالاد اسفناج+ تــرايفل
هيچ غذايي به تنهايي كافي نيست، براي لذت بردن از غذا بايد پيش غذا، غذاي اصلي، همراه غذا و دسر هم سرو شود. مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد.

مواد لازم پاستا :
- پاستا لولهاي: ۵۰۰ گرم
- پنير پارمزان: 40 گرم
- مغز بادام آبپز: ۱۰۰ گرم
- سير: 2 حبه
- فلفل چيلي: يك يا ۲ عدد
- ريحان پاك شده: 2 دسته
- فيله ماهي: ۴ عدد
- گوجهفرنگي: 450 گرم
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم سالاد
- اسفناج از قبل شسته شده پنير پارمزان: ۴۰ گرم
- ليموي تازه: نصف يك عدد
- نمك و روغن زيتون: به مقدار لازم
مواد لازم ترافیل
- پرتقال: 3 عدد
- كيك اسفنجي: ۱۰۰ گرم
- ليمو: يك عدد
- وانيل يا شكر: يك قاشق چايخوري
- تمشك يا هر ميوه فصل: يك سبد
- شير: 100 ميليليتر
- خاك قند: ۲ قاشق غذاخوري
- شكلات تلخ: 100 گرم
مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. كتري را آب كرده و بجوشانيد. گاز را در حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد/ ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم كنيد، سپس ۴ ليوان بزرگ آبگرم را درون قابلمه بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد.
قالب كيكپزي را روي حرارت زياد قرار دهيد. چاقوهاي مورد استفاده براي اين غذا را آماده كنيد.
- سالاد اسفناج
- پاستای لوله ای
- ترايفل
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر