جاباما
۹۹۹۴۳۶
۱۹ نظر
۵۰۳۵
۱۹ نظر
۵۰۳۵
پ

طرز تهیه لگیمات؛ دسر جذاب بوشهری

لگیمات یک نوع شیرینی عربی است که در بوشهر هم پخته می‌شود. شیرینی‌ای که شبیه به بامیه است و می‌شود با انواع و اقسام شکلات و پودر قند و .. آن را تزیین و هیجان‌انگیز کرد. طرز تهیه ساده‌ای دارد به شرط آنکه تمام نکته‌ها و فوت و فن‌ها را رعایت کنیم.

ایرنا زندگی: لگیمات یک نوع شیرینی عربی است که در بوشهر هم پخته می‌شود. شیرینی‌ای که شبیه به بامیه است و می‌شود با انواع و اقسام شکلات و پودر قند و .. آن را تزیین و هیجان‌انگیز کرد. طرز تهیه ساده‌ای دارد به شرط آنکه تمام نکته‌ها و فوت و فن‌ها را رعایت کنیم.

طرز تهیه لگیمات؛ دسر جذاب بوشهری

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۳ پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر خمیرمایه فوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: نوک قاشق چایخوری
  • وانیل، هل یا دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • ماست در دمای اتاق: ۲ پیمانه
  • روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم

طرز تهیه لگیمات؛ دسر جذاب بوشهری

طرز تهیه لگیمات؛ دسر جذاب بوشهری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا آرد، نشاسته ذرت، شکر، خمیر مایه و پودر وانیل (یا ادویه دلخواه) و کمی نمک را داخل کاسه بزرگی بریزید. با استفاده از همزن برقی یا یک قاشق چوبی هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

۲. سپس ماست را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا به خوبی با بقیه مواد مخلوط شود و خمیر چسبنده مرطوبی به‌دست آید. غلظت مخلوط باید چیزی بین یک مایه کیک غلیظ و خمیری شل و چسبنده باشد. توجه کنید حتماً از ماستی استفاده کنید که هم دمای اتاق باشد. اگر از ماست سرد استفاده کنید، بر آمدن خمیر مدت خیلی زیادی طول خواهد کشید.

۳. با سلفون روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید در محل گرمی به مدت یک ساعت بماند (یا در یخچال از شب تا صبح) تا حجم خمیر دوبرابر شود.

۴. در یک تابه عمیق روغن کافی بریزید تا به اندازه ۵ سانتی متر پر شود و روی حرارت ملایم گرم کنید تا کاملاً داغ شود (۱۷۵ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد). شربت یا هر روکش دیگری که در نظر دارید را هم آماده کنید و در جای نزدیکی بگذارید.

۵. خمیر را درون قیف بریزید. نوک قیف را تا نزدیکی روغن بیاورید. با کمک یک دست، بالای قیف را فشار دهید تا حدود یک و نیم سانتی متر از خمیراز نوک قیف بیرون بیاید، سپس با دست دیگرتان را چرب کنید و روی نوک قیف فشار دهید تا خمیر داخل روغن داغ بریزید.

۶. می‌توانید از اسکوپ بستنی کوچک هم استفاده کنید. برای این کار سر اسکوپ ساز را در روغن خنک فرو کنید. کاسه روغن کوچکی را نزدیک تابه قرار دهید و هر بار سر اسکوپ ساز را در روغن فرو ببرید. این کار ریختن مخلوط را آسان می‌کند.

۷. گلوله‌های خمیری را سرخ کنید، مدام آن‌ها را در روغن به هم بزنید و حرکت دهید و روی آن‌ها را با یک سافی دسته دار فشار دهید تا در روغن فرو بروند و به طور یکنواخت طلایی شوند.

۸. به کمک صافی دسته‌دار بامیه را از روغن خارج کنید، اجاز دهید روغن اضافه در تابه چکه کند.

۹. فورا لقمه‌های داغ را داخل کاسه شربت سرد (یا شیره خرما) بریزید و هم بزنید تا با شربت پوشانده شوند، سپس به یک صافی بزرگ منتقل کنید تا شربت اضافی جدا شود. لگیمات را دریک ظرف سرو بزرگ بچینید و به صورت دلخواه با پسته خرد شده تزیین کنید. بهترین زمان برای سرو یک تا سه ساعت بعد از پخت است. لگیمات را می‌توانید با شکلات، پودر قند یا شربت نیز تزیین کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • عادل نواصری

      سلام اصل این غذا متعلق به کشور عراق است وبه استان خوزستان اورده شد کلمه لگیمات بعنوان لقمه ولگیمات جمع لقمها است

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دقیقا همینه.مخصوص عراقه..الان چند ساله خوزستان خیلی باب شده. اما واقعا عربا خوشمزه درستش میکنن.

    • بدون نام

      دسر بوشهری!!!!!!!!!!
      والا ما که ۱۵سال بوشهر زندگی کردیم همچین دسری ندیدیم. بامیه رو هم نمیتونن درست حسابی بپزن. بامیه هاشون هسته داره، چه برسه به لگیمات

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اولن اگه بوشهر بده چرا۱۵سال توش زندگی کردین دوما بوشهری لگیمات تو خونش درست کنه نمیاره درخونه نشون تو بده سومن اونی که خوردی وسطش هسته داشته خرما بوده احمق جون نه بامیه

    • بدون نام

      این در مختص بوشهریها نیست، دسری هست که کلا عربها درست میکنند

    • Bndboy

      لگیمات از کی تا حالا شده بوشهری؟؟ من بندرعباسیم ولی ۱۹ ساله بوشهر ساکنم ، بوشهر اصلا لگیمات رو به جا نمیارن این شیرینی بیشتر عربیه و سر سفره افطار هرمزگان هم پای ثابت داره

      پاسخ ها

      • بدون نام

        والا بندریا بهترین غذاشون مهیاوست که اونم باید دماغتو بگیری از صدکیلومتریش فرار کنی

    • بدون نام

      لگیمات دسر مخصوص عربی هستش نه بوشهری

    • amir

      کلا به نظرم برترینها از غذاهای محلی مطلب نذاره بهتره چون همیشه اختلاف هایی به وجود میاد.

    • بدون نام

      جای تعجبه اینایی که کامنت میزارن وازبوشهربد میگن هرکدوم ۱۵سالو۲۰سال بوشهر زندگی میکنن اگه بوشهر بده خوب چرا موندین !!!!!!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بوشهر اگه لگیمات داشته باشه شهر خوبیه اگه نداشته باشه بده؟
        با خودت چند چندی؟!

      • بدون نام

        متاسفانه فرهنگ بالای بوشهرم نتونسته رودوستانی که سالها بوشهر زندگی کردن تاثیر مثبت بزاره ،این که بگی بوشهریا بامیه هم نمیدونن چیه و بامیهاشون هسته داره اوج بیسوادی ونادونی خودشون رو میرسونه وگرنه یه دسر معمولی چیزی نیست که بخواد ارزشی برای بوشهر محسوب بشه

    • جنوبی

      اگه از چیزی اطلاع دقیق ندارین،لطفا مطلب نذارین.
      لگیمات یه دسر عربیه وتمام....

    • ملیکا

      عااااااالی

    • ملیکا

      عااااااالی

    • بدون نام

      بوشهر عشقه

      پاسخ ها

      • پارمیدا

        والا ما کنگان بودیم سه سال ،اونا هم درست میکردن تازه خیلی هم خوشمزه یه

    • بدون نام

      من دبی توی قریه العالمیه لگیمات خوردم واقعا خوش مزه اس داغ داغ میدادن دست مشتری البته روش شیره خرما میریزند دخترم میگفت این خانمها که دارن درست میکنن ایرانی بندری هستن

    • Faeze

      دلم خواست
      ولی متاسفانه فر نداریم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج