۱۰۲۶۴۹۳
۳ نظر
۵۰۱۱
۳ نظر
۵۰۱۱
پ

کدخدایی: توافق اخیر چیزی نیست جز تصرف امارات

سخنگوی شورای نگهبان گفت: توافق بین رژیم صهیونیستی و امارات چیزی نیست جز تصرف امارات به بهانه تعلیق الحاق کرانه غربی!

برترین‌ها: سخنگوی شورای نگهبان گفت: توافق بین رژیم صهیونیستی و امارات چیزی نیست جز تصرف امارات به بهانه تعلیق الحاق کرانه غربی!

عباسغلی کدخدایی در توییتی نوشت: توافق بین رژیم صهیونیستی و امارات چیزی نیست جز تصرف امارات به بهانه تعلیق الحاق کرانه غربی! این توافق نشان داد که برای رژیم صهیونیستی فعلا اشغال دروازه ورودی شورای خلیج فارس مهم‌تر است، اول امارات و بعد کرانه غربی! آیا از این پس امارات جزئی از قلمرو رژیم صهیونیستی است؟

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    بشنو وباور نکن چینی ها زرنگترن

  • بدون نام

    چینی ها به لطف شما ایران رو تصاحب میکنن،
    اماراتی ها و امیرشون زرنگ تر و میهن پرست تر از این حرفهان ، کشور امارات را ببین ايران ما رو ببین که با نادانی شماها این شدیم.
    ببین چند سال دیگه چی بشن

  • تاسف

    امارات اشغالی بدون یک فشنگ اشغال شد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج