آموزش و پرورش:
برای اطلاع از بازگشایی مدارس از مدیر سوال کنید!
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش گفت: والدین برای اطلاع از وضعیت حضور دانش آموزان در مدارس با مدیران مدارس در تماس باشند اما روز ۱۵ شهریور تمام مدارس کشور باز است.
خبرگزاری مهر: علی باقرزاده رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش در برنامه خبری شبکه دو سیما درباره آخرین وضعیت بازگشایی مدارس در روز ۱۵ شهریور گفت: از ۱۵ شهریور تمام مدارس کشور باز است و کلاس ها دایر است. قاعدتاً اینگونه است که دانش آموزان قبل از حضور در مدارس از طریق کانال های ارتباطی که خودشان یا والدین با مدارس دارند و از طریق تماس تلفنی با مدیر مدارس می توانند مطلع باشند.
وی درباره وضعیت حضور دانش آموزان در مناطق مختلف بیان کرد: حدود ۳۵ درصد مدارس کشور جمعیت زیر ۳۵ نفر دارد و آنجا وسعت کلاس و مساحت کلاس به گونهای است که فاصله گذاری در آن اجرا می شود. حدود ۴۳ درصد زیر جمعیت ۵۰ نفر دارند و انجاها مشکلی نداریم. حدود ۶۲ درصد مدارس کشور زیر ۱۰۰ نفر جمعیت دارند. بعد مسافت بین خانه و مدرسه هم به گونه مناسبی است و موارد بهداشتی دیگر مثل تهویه هوا و همه قواعد مثل کم کردن ساعت کلاس و… رعایت شده است تا نگرانی خانواده ها کم شود.
باقرزاده اظهار کرد: تمام دانش آموزان تقریباً ثبت نام انجام دادند و کتاب ها را گرفته اند و تمام مدارس در تمام شبکه های مختلف کانال های اطلاع رسانی دارند و رابطه غیرحضوری خانواده و مدارس برقرار است با اینهمه شنبه والدین قبل از حرکت بچه ها به سمت مدرسه اگر از طریق کانال های اطلاع رسانی مدرسه از وضعیت مدرسه مطلع نبودند می توانند با معلم مدرسه یا مدیر یا هر کدام از کادر مدرسه که در ارتباط هستند تماس بگیرند و کسب اطلاع کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که شیوه نامه هایی که به مدارس ابلاغ شده است آیا کامل است و ضمانت اجرایی دارد، گفت: قواعدی که گذاشتیم شامل ضدعفونی و بهداشتی کردن محیط مدرسه است و در تمام مدارس اجرا می شود. سال گذشته سرانه بهداشتی قابل ملاحظهای به مدارس داده شده و سرانه جدید هم ابلاغ شده و با اطلاعی که از مدارس داریم نشان می دهد این آمادگی در تمام مدارس وجود دارد که پروتکل ها را رعایت کنند.
باقرزاده ادامه داد: والدین بدانند که در ایام خرداد و تیر حدود ۸۰۰ هزار دانش آموز در پایه دوازدهم و حدود یک میلیون دانش اموز در پایه نهم بین ۱۰ تا ۲۱ روز به مدرسه رفتند و هیچ گزارشی نداشتیم که پروتکلی رعایت نشده باشد. آزمون های سمپاد و… هم با همین پروتکل برگزار شد.
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش درباره شیوه حضور دانش آموزان در مدراس بیان کرد. مدل ها با هم متفاوت است. ممکن است یک مدرسهای دانش آموزان را زوج و فرد کند یا روش دیگری انتخاب کند. ما این را به عهده شورای مدارس گذاشتیم تا بنا به اقتضای مساحت مدرسه و تعداد دانش آموزان و وضعیت تهویه کلاس و مسافت منزل تا مدرسه و… و حتی در نظر گرفتن این نکات که کدام دانش آموزان دسترسی کمتری به روش های دیگر آموزش از جمله شبکه شاد یا آموزش تلویزیونی و… دارند، بچه ها را دسته بندی کنند.
وی درباره رونمایی از نسخه جدید اپلیکیشن شاد گفت: تجربه سال گذشته نشان می دهد که شاد حداقل ها را داشته اما الان همه ابزارها را دارد. روش کار بسیار ساده است اما سرویس های جدید و متنوعی به آن اضافه شده است. امروز رونمایی شد و نزدیک به یک میلیون بار دانلود شده است و تا آخر وقت امشب در اختیار استان ها قرار می گیرد. ان شالله با یک شیب ملایم ظرف چند روز آینده همه متصل می شوند به این شبکه. در عین حال ضبط و پخش برنامه ها از تلویزیون نیز برای هر روز هفته مشخص است. برخی استان ها هم تجارب استانی دارند و برخی مدارس هم ممکن است سامانه های اختصاصی خود را نیز دارند.
تبلیغات متنی
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
فال روزانه چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
دعوت رسمی نتانیاهو از آذربایجان خبرساز شد
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
ستاره پرسپولیسی یاغی شد!
-
دانشمندان راز بازگشت جوانی را کشف کردند
-
توضیحات مهم وزارت خارجه درباره محل مذاکره با آمریکا
-
روسیه برای یکسره شدن توافق ایران و آمریکا بسته پیشنهادی داد
-
آخرین وضعیت بازیگر وضعیت سفید در بیمارستان
-
تصویر بارش شدید و سیلآسای باران در شمال تهران
-
تراکتور، سپاهان و استقلال له میشوند!
-
کلاه ده میلیون تومانی آقای کارگردان در جشنواره فجر
-
یارانه ویژه مادران شارژ شد
-
ارتباط ایران با پهپاد ارسالی بر فراز ناو آمریکا قطع شد
-
عزاداری اینستاگرامی بهنوش بختیاری برای درگذشتگان دیماه
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
روسیه برای یکسره شدن توافق ایران و آمریکا بسته پیشنهادی داد
-
ارتباط ایران با پهپاد ارسالی بر فراز ناو آمریکا قطع شد
-
گزارشی از احتمال انتقال پیام رهبر انقلاب به پوتین توسط لاریجانی
-
مالزی نفتکشهای توقیفی منتسب به ایران را آزاد کرد
-
سکوت هادی چوپان درباره وقایع اخیر شکست
-
نتانیاهو پیش از آغاز مذاکرات، درباره ایران به آمریکا هشدار داد
-
پیغام کاخ سفید درباره مذاکرات بعد از تنش ساعات پیش
-
ایران با کشور همسایه وارد یک معامله عجیب شد
-
یک روایت از علت درخواست ایران برای تغییر محل مذاکره
-
پیغام تلخ علی نصیریان به مردم در تولد ۹۱ سالگیاش
-
علی شمخانی خبر داد: جنگ حتمی است
-
ناو هواپیمابر آمریکا مدعی سرنگونی یک پهپاد ایرانی شد
-
واکنش رسمی به خبر پناهندگی یک مقام ایرانی
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
تصمیم جدید درباره حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
الان فرق وزیر آموزش و پرورش باترامپ چی هست؟.متاسفانه فرق که ندارندهیچ.خیلی به همدیگر شباهت دارند.توی این چندروزببینیداین وزیرمثل ترامپ در مورد مدارس چندنمونه صحبت کرده.واقعا این وزیربدردمعاون ترامپ میخورد