۱۰۳۷۹۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

احتمال گروگان‌ گیری قومیتی درباره «دانایی‌فر»

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نگه داشته شدن دانایی‌فر به دست گروه تروریستی داعش را نوعی گروگان‌گیری قومیتی مذهبی دانست.

خبرگزاری ایسنا: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نگه داشته شدن دانایی‌فر به دست گروه تروریستی داعش را نوعی گروگان‌گیری قومیتی مذهبی دانست.

گفت: اخبار منتشره بر ضد گروهبان دانایی‌فر اخبار کذبی است که در برخی رسانه‌ها منتشر شده است.

نماینده مردم زابل در مجلس گفت: گروهبان دانایی‌فر فردی سیستانی و از شیعیان استان سیستان و بلوچستان است؛ به همین دلیل گروه تروریستی داعش با نگه داشتن وی در تلاش است تا هم از نظر سیاسی و هم از نظر قومی مذهبی به مقامات جمهوری اسلامی ایران فشار وارد کند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج