۱۰۴۰۹۴۸
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

ماهواره امنیتی آمریکا به مدار زمین می‌رود

موشک‌های چندبار مصرف شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، برای نخستین بار محموله‌های امنیت ملی را حمل می‌کنند و ماهواره امنیتی آمریکا را به مدار زمین می‌برند.

خبرگزاری فارس: موشک‌های چندبار مصرف شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، برای نخستین بار محموله‌های امنیت ملی را حمل می‌کنند و ماهواره امنیتی آمریکا را به مدار زمین می‌برند.

اسپیس ایکس قراردادی با نیروی فضایی آمریکا امضا کرده تا برای نخستین بار یک ماموریت امنیت ملی را با استفاده از یک موشک فالکون ۹ انجام دهد که قبلا چندبار استفاده شده است.

موشک مذکور که قبلا به فضا پرتاب شده، در ۲۰۲۱ میلادی پنجمین ماهواره GPSIII را به مدار زمین می‌برد.

برهمین اساس، موشک‌های چندبار مصرف شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، برای نخستین بار محموله‌های امنیت ملی را حمل می‌کنند.

این شرکت فضایی سال‌هاست که از موشک‌های چندبار مصرف استفاده می‌کند، اما تا به حال از این موشک‌ها برای پرتاب‌های مهم استفاده نشده است.

شرکت خصوصی اسپیس‌ایکس با نیروی فضایی آمریکا قراردادی منعقد کرده که طی آن یک ماموریت امنیت ملی را با استفاده از یک موشک فالکون ۹ انجام می‌دهد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج