وعده اوپک مانع سقوط شدید قیمت نفت شد
قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ در آمریکا و اروپا که نگرانیها نسبت به دورنمای تقاضا را تشدید کرد، با اندکی کاهش بسته شد اما تحت تاثیر وعده های اوپک پلاس توانست عملکرد هفتگی مطلوبی را به ثبت رساند.
خبرگزاری ایسنا: قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ در آمریکا و اروپا که نگرانیها نسبت به دورنمای تقاضا را تشدید کرد، با اندکی کاهش بسته شد اما تحت تاثیر وعده های اوپک پلاس توانست عملکرد هفتگی مطلوبی را به ثبت رساند.
ادوارد مویا، تحلیلگر بازار نفت در شرکت OANDA در گزارشی نوشت: به نظر می رسد اوپک و متحدانش به بازارها اطمینان داده اند که بازار نفت را به سوی توازن هدایت می کنند.
قیمتهای نفت از اظهارات عربستان سعودی و روسیه که بار دیگر بر پایبندی به توافق کاهش تولید اوپک پلاس تاکید کردند، اندکی حمایت یافتند. ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی اواسط هفته گذشته درباره همکاری دوجانبه شامل همکاری در قالب گروه اوپک پلاس گفت و گو کرده و خواستار پایبندی کشورهای گروه به توافق کاهش تولید شده بود.
پائولا رودریگز ماسیو، تحلیلگر ارشد بازارهای نفت در شرکت ریستاد انرژی در این باره اظهار کرد: اظهارات اخیر مقامات این دو کشور انتظارات بازار نسبت به اقدامات بیشتر اوپک پلاس برای پرداختن به مسئله پایبندی کمتر برخی از اعضایش یا ارزیابی مجدد طرح افزایش تولید از ژانویه را بالا برد. اگر معلوم شود این انتظارات بیهوده بوده است، قیمتها پس از نشست آتی کمیته نظارتی مشترک اوپک پلاس ممکن است دوباره نزول کنند.
نشست کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک که بر پایبندی اعضا بر توافق کاهش تولید نظارت می کند، قرار است روز دوشنبه برگزار شود.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در نوامبر هشت سنت معادل ۰.۲ درصد کاهش یافت و در ۴۰ دلار و ۸۸ سنت در هر بشکه بسته شد و برای کل هفته ۰.۷ درصد افزایش نشان داد.
بهای نفت برنت برای تحویل در دسامبر ۲۳ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش یافت و در ۴۲ دلار و ۹۳ سنت در هر بشکه بسته شد و برای کل هفته ۰.۲ درصد افزایش ثبت کرد.
مویا هشدار داد احیای تولید نفت لیبی وضعیت بخش عرضه را پیچیده کرده است. بلومبرگ روز پنج شنبه گزارش کرده بود که تولید لیبی پس از بازگشایی ماه گذشته تاسیسات نفتی این کشور که از ژانویه تحت محاصره نیروهای ارتش ملی لیبی قرار گرفته بود، به حدود ۵۰۰ هزار بشکه در روز صعود کرده است.
در این بین، مارشال گیتلر، مدیر تحقیقات سرمایه گذاری در گروه بی دی سوییس در یادداشتی نوشت: بازار نگران افزایش تدابیر قرنطینه در اروپا و تاثیر منفی آن بر تقاضاست. آمار جابجایی نشان می دهد که سفر به ۶۰ درصد سطح پیش از شیوع پاندمی در اروپا بهبود پیدا کرده و با محدودیتهای سخت گیرانه جدید کشورهای متعدد اروپایی، مجددا لطمه خواهد دید.
آماری که روز جمعه در آمریکا منتشر شد نشان داد که تولید صنعتی این کشور در سپتامبر ۰.۶ درصد کاهش داشته که برخلاف انتظار اقتصاددانانی بود که رشد مستمر را پیش بینی کرده بودند.
قیمت نفت در طول معاملات روز چهارشنبه سقوط چشمگیری پیدا کرده بود اما نهایتا در واکنش به آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا که کاهش هفتگی ذخایر نفت، بنزین و سوختهای دیگر آمریکا را نشان داد، با کاهش محدودی بسته شد.
بر اساس گزارش مارکت واچ، قیمتها روز جمعه به گزارش شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز که نشان داد شمار دکلهای حفاری نفت آمریکا برای چهارمین هفته متوالی رشد کرده است، واکنش چندانی نشان ندادند. شمار دکلهای حفاری نفت آمریکا هفته گذشته ۱۲ حلقه افزایش یافت و به ۲۰۵ حلقه رسید.
تبلیغات متنی
-
اقدام جدید برای کاهش مستمری بازنشستگان!
-
ناراحتی مقامات از مهدی تاج؛ پشتپرده چه خبر است؟
-
این چه کار زشتی است که با علی دایی میکنید؟
-
دادستانی علیه عباس عبدی و زیباکلام اعلام جرم کرد
-
اعتبار کالابرگ دارندگان این کدملیها شارژ شد
-
خبرگزاری تسنیم پاسخ رجزخوانی ترامپ را داد
-
پیراهن آبی را برای ستاره پرسپولیس اتو کردند!
-
چرا ترامپ همچنان از «پایان نزدیک جنگ با ایران» میگوید؟
-
واکنش رسمی ایران به حضور مصر در خلیج فارس
-
دو عاملی که باعث گرانی روزانه لبنیات شده است
-
حقوق ماهانه در کدام کشورها بیشترین قدرت خرید را دارد؟
-
متین ستوده: چرا ترامپ تخت جمشید رو نزنه؟
-
افشاگری لیلاز: انتشار این فایل صوتی، سیگنالی به آمریکا بود!
-
عصبانیت کیهان از سپاه؛ چرا به دشمن امتیاز دادید؟
-
خانم بازیگر، گزارشگر مشهور صداوسیما را شرمنده کرد
-
اقدام جدید برای کاهش مستمری بازنشستگان!
-
این چه کار زشتی است که با علی دایی میکنید؟
-
دادستانی علیه عباس عبدی و زیباکلام اعلام جرم کرد
-
پیراهن آبی را برای ستاره پرسپولیس اتو کردند!
-
عصبانیت کیهان از سپاه؛ چرا به دشمن امتیاز دادید؟
-
۱۰ خودرویی که امروزه ساختن آنها غیرقانونی است
-
بازگشت ویزاکارت و مسترکارت به سوریه بعدِ ۱۵سال
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
فرهیختگان: رضا پهلوی تابعیت آمریکایی دارد
-
ازدحام هواپیماهای سوخترسان در فرودگاه بن گوریون
-
طرح جدید یک رسانه برای درآمدزایی از تنگه هرمز
-
دیدار محرمانه مقامات آمریکا و قطر درباره ایران
-
فرمانده هوافضای سپاه: منتظر فرمان شلیک هستیم
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
لبخند معنادار قلعهنویی در مراسم قرعهکشی امشب
-
حرکت خبرساز مجری تلویزیون روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
پنتاگون اسناد بیسابقه درباره «بشقابپرندهها» را منتشر کرد
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
جمله تهدیدآمیز ترامپ درباره شیوه پایان آتشبس
-
پست تازه ترامپ بعد از تنشِ شب گذشته با ایران
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
انتقاد تند و تیز زیدآبادی از آنان که دیشب خوشحالی کردند
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر