نمکی: در مبارزه با کرونا تاریخساز شدیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: غیرت، وفاق و همدلی مردم کشورمان سبب شد در عرصه مبارزه با کرونا تاریخ ساز شویم.
خبرگزاری ایسنا: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: غیرت، وفاق و همدلی مردم کشورمان سبب شد در عرصه مبارزه با کرونا تاریخ ساز شویم.
دکتر سعید نمکی صبح امروز در آئین بهره برداری از ۳۰ پروژه بهداشتی درمانی در استان هرمزگان، افزود: امروز باید به خود ببالیم که در دورترین نقاط کشور دستگاه سی تی اسکن وجود دارد و چهره محرومیت در بخش سلامت در حال زدودن است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در دولت های یازدهم و دوازدهم روند توسعه عادلانه زیرساخت های نظام سلامت روند رو به شتابی به خود گرفته است، تصریح کرد: آنچه در دولت یازدهم و دوازدهم به وقوع پیوست تحولی شگرف در بحث زیرساخت های نظام سلامت بوده و معادل تمامی خدمات این بخش پس از انقلاب اسلامی بوده است.
نمکی با اشاره به اینکه متأسفانه گرفتار یک پاندمی شدیم که شاید هر ۱۰۰ تا ۱۵۰ سال یکبار در جهان رخ دد و شیوع کرونا کار را برای تمامی کشورها سخت کرد، خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی معمولا نظام اجرایی کشورها زمین گیر شده و توسعه ای در کار نیست اما با لطف پروردگار و همت تمامی تلاشگران عرصه بهداشت و درمان شاهد هستیم ایران اسلامی بار دیگر حماسه ای بی بدیل رقم زد.
وی ادامه داد: گرچه در بحث شبکه نظام سلامت و خانه های بهداشت دارای شبکه ای قوی هستیم اما در بحث تخت بیمارستانی با کمبود مواجه هستیم، اظهار کرد: به ازای هر یک هزار نفر با ۱.۶ تخت بیمارستانی در کشور دست و پنجه نرم می کنیم که حتی به آمار ضعیفترین کشورهای اروپایی در بحث مبارزه با کرونا هم نمی رسد و در تلاشیم این آمار را افزایش دهیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه غیرت، وفاق و همدلی مردم کشورمان سبب شد در عرصه مبارزه با کرونا تاریخ ساز شویم، تصریح کرد: وقتی به هرمزگان سفر کردم و استاندار از افزایش تولید در فولاد و آلومینیوم صحبت می کند یعنی این سرمزین هم کرونا را مدیریت کرد و هم در مبارزه با آن در تولید به جهش دست یافت و این یعنی تاریخ سازی.
وی با اشاره به اینکه آیندگان این روزها را به عنوان برگ زرینی در تاریخ کشورمان ثبت خواهند کرد و به دستان غیرتمند تلاشگران عرصه بهداشت و درمان و تولید افتخار خواهند کرد، افزود: وقتی در تابستان طاقت فرسای هرمزگان عزیزان کادر درمان در بخش کرونا هرمزگان مجاهدت می کنند، مسئولان و نمایندگان مجلس پای کار هرمزگان تلاش کردند و با رایزنی امروز توانستند منشأ تحولات بزرگی در بخش زیرساخت ها را رقم بزنند.
نمکی با بیان اینکه در بند تحریم های ظالمانه دشمنان جنگیدیم و امروز به خود می بالیم که کشور را در مسیر سلامت و توسعه قرار داده ایم، عنوان کرد: برای جذب توریست سلامت در هرمزگان برنامه های زیادی در دستور کار است و در حال فراهم کردن شرایط برای تحقق آن هستیم.
وی در پایان گفت: تا پایان دولت دوازدهم به تعداد تخت های بیمارستانی استان هرمزگان افزوده خواهد شد و امیدواریم این روند همچنان با شتاب در مسیر درست حرکت کند.
صبح امروز با حضور دکتر سعید نمکی در سالن فارابی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس ۳۰ پروژه بهداشتی و درمانی هرمزگان با اعتبار ۲۳۷۲ میلیارد و ۶۹۸ میلیون ریال به صورت ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.
تبلیغات متنی
-
شکار پهپاد پنهانکار روی عرشه ناو هواپیمابر
-
شهرآوردی برای درمان بیخوابی؛ توپچیها فینالیست شدند
-
بیانیه اتحادیه عرب درباره جنگ احتمالی در ایران
-
اینترنت هنوز به شرایط عادی بازنگشته است
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
گلزن پرسپولیس، تنها نامزد مایکل برای بوندسلیگا!
-
تصویری از ملاقات وینیسیوس و کیم کارداشیان در پاریس!
-
بگذارید هنرمندان از درد مردم حرف بزنند
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
فال روزانه چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
دعوت رسمی نتانیاهو از آذربایجان خبرساز شد
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
ستاره پرسپولیسی یاغی شد!
-
دانشمندان راز بازگشت جوانی را کشف کردند
-
توضیحات مهم وزارت خارجه درباره محل مذاکره با آمریکا
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
روسیه برای یکسره شدن توافق ایران و آمریکا بسته پیشنهادی داد
-
ارتباط ایران با پهپاد ارسالی بر فراز ناو آمریکا قطع شد
-
گزارشی از احتمال انتقال پیام رهبر انقلاب به پوتین توسط لاریجانی
-
مالزی نفتکشهای توقیفی منتسب به ایران را آزاد کرد
-
سکوت هادی چوپان درباره وقایع اخیر شکست
-
نتانیاهو پیش از آغاز مذاکرات، درباره ایران به آمریکا هشدار داد
-
پیغام کاخ سفید درباره مذاکرات بعد از تنش ساعات پیش
-
ایران با کشور همسایه وارد یک معامله عجیب شد
-
یک روایت از علت درخواست ایران برای تغییر محل مذاکره
-
پیغام تلخ علی نصیریان به مردم در تولد ۹۱ سالگیاش
-
علی شمخانی خبر داد: جنگ حتمی است
-
ناو هواپیمابر آمریکا مدعی سرنگونی یک پهپاد ایرانی شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
تصمیم جدید درباره حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر