توییت «ژیل ژاکوب » درباره جنجال اخیر در ایران
ژیل ژاکوب رییس جشنواره فیلم کن در توییترش نوشت: این من بودم که برای روبوسی با مادام حاتمی جلو آمدم. در آن لحظه او برای من تجسمی از همه سینمای ایران بود... این اتفاقات برای یک رسم معمول غربی ایجاد شده است.
ژیل ژاکوب رییس ۸۴ ساله جشنواره سینمایی کن که امسال برای آخرین بار این مسئولیت را برعهده دارد در توئیترش نوشت: این من بودم که برای روبوسی با مادام حاتمی جلو آمدم. در آن لحظه او برای من تجسمی از همه سینمای ایران بود... این اتفاقات برای یک رسم معمول غربی ایجاد شده است.
لیلا حاتمی که امسال به عنوان یکی از گروه داوری در کن حضور دارد، روز یکشنبه با گروه داوری با ژیل ژاکوب مدیر جشنواره ملاقات کرد. در این دیدار آنها با یکدیگر دست دادند و روبوسی کردند.
دیروز معاون وزیر ارشاد با محکوم کردن این عمل، حاتمی را نماینده زن ایرانی در این جشنواره خواند که باید شان ایران را حفظ کند.
علاوه بر این خبرگزاری فرانسه در این باره نوشت: لیلا حاتمی بازیگر زن ایرانی با روبوسی با رییس فستیوال جشنواره کن، مقامات تهران را عصبانی کرد.
خبرگزاری فرانسه همچنین نوشت: لیلا حاتمی در یک خانواده سینمایی به دنیا آمده و با بازی در فیلم «جدایی» ساخته اصغر فرهادی و تنها فیلم ایرانی که برنده جایزه اسکار شده، در سطح جهانی شناخته شد.
نظر کاربران
لیلا حاتمی تو عالی بودی
شما اینطور فکر کن ، مرحوم پدرش کی رو بوسیده بوده که عوضش دخترشو بوسیدن.
چقدر کوته فکریم!
متاسفم!
بابا اين آقاي ژیل ژاکوب 88 سالشه جاي بابا بزرگ اين خانمه چرا جو سازي مي كنيد
بعضی ها جنبه ندارن
از جمله خودم
خداوند انشاا... اول جنبش رو عطا بفرمایند
تا به بعضی کارها خرده نگیریم
خانم حاتمی به دلیل اینکه نماینده ایران محسوب میشد بهتر بود که شأن قوانین جاری کشور رو حفظ می کرد..
واقعا باید یه فکری به حال آقایون کرد که اینقدر بدبختن و بیکار نشستن به چیا فکر میکنند.
لیلا حاتمی عزیز ممنونیم
درود بر لیلا حاتمی...
پاسخ ها
منظور شما رو از ... متوجه نمیشم . با عبارتهای مدنظر خودمون باید پرش کنیم؟ از الفاظ منشوری هم میتونیم استفاده کنیم؟ اینطوری جمله ات زیبا تر میشه ها.مرسی
لیلا حاتمی باعث افتخار ایران هستش ..بجای اینکه بهش افتخار کنیم داریم به چه چیزهایی فکر می کنیم وقعا متاسفم ..
پاسخ ها
ایشان کی افتخار کسب کردن؟ یه هنرپیشه است و بس. شما به چیه اون مفتهخر میشید؟ هنرپیشه ها مثل مانکنن . خوب فکر کن؟ منظورمو فهمیدی؟ پس متاسف ام برات.
به نام خداوند بخشنده و مهربان
باسلام
در قرآن مجید گفته شده که زنان خود را نسبت به نامحرمان بپوشانند بجز بچه ها که به سن درک این موضوع نرسیدند و آنان که دیگر نایی ندارند مثل زنان.
درخصوص دین گذشته مان، زرتشتی خصوصا در دروان کوروش کبیر مردان همه با ریش بودند و این کار تقدس داشت و زنان هم تا آنجا که ممکن بود خود را از نامحرم می پوشاندن و اجازه روبوسی یا دست دادن را با هیچ نامحرمی را نداشتند.
واقعا براي خودمام مناسف هستم كه بعد از سي سال ما بايد شاهد چنين وقايع زشتي باشيم وزارت ارشاد كلاهش را بياندازد بالا خوب رو خون شهدا لگد ميگزارند
پاسخ ها
خون شهدا را لگد میگزارد ،دیگه چه صیغه ایه؟ درست صحبت کن.
درود بر لیلا حاتمی
تو عالی هستی و باعث سربلندی ما
ببین چقدر با ارزشه که اون مرد 84 ساله توضیح داده در مورد رفتارش
لیلا جان همیشه مانند یک خورشید نورافشانی کن
عالی و سلامت باشی
پاسخ ها
ببین کار خودش چقدر بد بوده که معذرت خواهی کرد ولی تو نمی فهمی؟ به نظرت چرا؟