سرمایههای کشور ما ترکیه و امارات را آباد کرد
یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تسهیل شرایط ورود به کسب و کار و تداوم در آن را موثرترین حمایت برای تولید دانست و گفت: متاسفانه بخش عظیمی از سرمایههای کشور ما ترکیه، امارات و کشورهای دیگر را آباد کرده چرا که در آنجا قوانین باثباتتر و موانع کمتر است.
خبرگزاری ایسنا: یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تسهیل شرایط ورود به کسب و کار و تداوم در آن را موثرترین حمایت برای تولید دانست و گفت: متاسفانه بخش عظیمی از سرمایههای کشور ما ترکیه، امارات و کشورهای دیگر را آباد کرده چرا که در آنجا قوانین باثباتتر و موانع کمتر است.
جعفر قادری با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ از سوی رهبر انقلاب به نام سال «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها»، اظهار کرد: هرچه ما فضای کسب و کار را تسهیل کنیم و شرایط ورود به کسب و کار و تداوم در آن را تسهیل کنیم، از هر حمایتی برای تولید بهتر و موثرتر است.
وی ادامه داد: اگر ما تسهیلات، زمین، وام و مجوز برای تولید بدهیم خیلی از کسانی که از تولید هم ممکن است سررشته نداشته باشند وسوسه میشوند که وارد این عرصه شوند و کار آنها لزوما منجر به تولید نخواهد شد، اما اگر موانع ورود و تداوم برداشته شود باعث میشود کسی که در بخش تولید است در تولید باقی بماند و فعالیتش را توسعه دهد.حتی خیلیها اگر ببینند موانع برداشته شده، با منابع و امکانات خود وارد بخش تولید میشوند.
قادری اضافه کرد: تسهیلات، وام و امکانات به جای خودش لازم است اما کشورهای دنیا به جای دادن این تسهیلات و پیش از آن شرایط، ورود به کسب و کار را تسهیل میکنند. ما در حال حاضر رتبه ۱۲۷ فضای کسب و کار را داریم با این رتبه نمیشود پالس مثبت به سرمایه گذاران داد که وارد فضای سرمایه گذاری شوند.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: سرمایه مثل آهوی فرار است که هرجا مانع و مزاحمتی ببیند فرار میکند متاسفانه بخش عظیمی از سرمایههای کشور ما ترکیه، امارات و کشورهای دیگر را آباد کرده چرا که در آنجا قوانین باثباتتر و موانع کمتر است و حرف مسئولین هم تغییر نمیکند. آنها امروز برای تولید فرش قرمز پهن نمیکنند و فردا برای آن مزاحمت ایجاد کنند.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از فرآیندهای تسهیل فضای کسب و کار هزینه چندانی ندارد، گفت: مثلا ما در شهرکهای صنعتی مناطق ویژه، زونبندی میکنیم و واحدهای قابل احداث را مشخص میکنیم چه ضرورتی دارد اینها را سراغ استعلام از دستگاههای مختلف بفرستیم؟ عملا بخش عمدهای از وقت سرمایهگذار در استعلامها تلف میشود چه اشکالی دارد که ما استعلامها را یکجا بگیریم و زیرساختها را آماده کنیم که سرمایه گذار بلافاصله اقدام کند. با این اقدامات ظرفیتها خیلی سریع بالفعل خواهد شد. خیلی از مطالعات اولیه و امکان سنجی و استعدادیابی باید توسط نهادهای مختلف انجام شود و سرمایه گذار برای اطمینان خود این مطالعات را تکمیل کند اما الان ما به سرمایه گذار میگوییم خودت با هزینه خودت این کار را انجام بده و آخرش مشخص نیست که به او مجوز بدهیم.
قادری با بیان اینکه سرمایه گذار محکوم به سرمایه گذاری در کشور نیست و برای این کار مخیر است، ادامه داد: آنچه بسیار اهمیت دارد زمان است. جواب استعلامها باید به سرعت داده شود و از ظرفیت فناوری اطلاعات نیز به درستی استفاده شود. این که ما به صادر کننده مجوز میدهیم با سرمایه گذار ارتباط داشته باشد باعث بروز فساد میشود. وقتی چنین مشکلاتی وجود دارد کسی به سمت تولید نمیآید و تولید موجود هم تعطیل میشود. ما باید حمایتهای لازم را از تولید انجام دهیم اگر درست برخورد کنیم شاید همین میزان سرمایه گذاری صورت گرفته کافی باشد ولی از تولید حمایت و پشتیبانی نمیشود. در عوض ما فعالیتهای رقیب که سودآوری آنها بالاست را آزاد گذاشتهایم اما سرمایه گذاری صنعتی به کشاورزی ریسک زیادی دارد و افراد طبیعتا به سراغ بخش رقیب میروند که مالیات و بیمه هم ندارد.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخوردهای سلیقهای و عدم شفافیت در مورد قوانین بیمه و مالیات نیز اظهار کرد: در چنین شرایطی کسی که اهل رشوه باشد رشوه میدهد و کارش راه میافتد و کسی که سالم کار میکند برای ادامه فعالیت با مشکل مواجه میشود، آنچه مسلم است تولید به این شکل رونق نمییابد. ما باید اجازه دهیم واحدهای تولیدی از دوران نوزادی خود بگذرند و به دوران بلوغ برسند بعد از آنها مالیات بگیریم. در کشورهای دیگر با تولید کننده چنین برخورد نمیشود. مثلا چین به عنوان دومین اقتصاد دنیا به تولید کننده آسان میگیرد. ما در بخش رقیب تولید سخت گیری نداریم اما در بخش تولید همه استانداردهای روز دنیا باید رعایت شود. با این شیوه نمیشود تولید را سرپا نگه داشت.
نظر کاربران
و فکر میکنی چرا سرمایهها میره اونجا؟!
پاسخ ها
علتش چیه؟اینو بگو....اینو که همه ی ما میدونیم جوابشم میدونیم از زبون شماها بشنویم ی لطف دیگه ای داره
آقا زاده ها اونجا با پول این ملت کاروکاسبی میکنن
یه زمانی ایران به فرانسه وام میدادوبرای سرمایه گزاری توایران دعوابود
مدیریت ترکیه و امارات برای جذب سرمایه آنجا را آباد کرده. بعدم مرد حسابی تو کجای دنیایی که یه کشور دیگه رو بتونی آباد کنی؟ ترکیه از آرژانتین توریست داره تو کجای اقتصادشی آخه؟
چون خودتون عرضه ندارید
کشوری که دزد داره اباد نمیشه ملخک
از بی عرضگی و سوء مدیریت امثال شماهاست....
پاسخ ها
سوء مدیریت از دولتهای منتخب شماست.بدیهیه! دولت یعنی کار اجرایی
دخالت در کار مردم کمتر است.
پاسخ ها
بی عرضگی و بی لیاقتی امثال شماها مسولین هستش
درسته توی برترین ها چیزی نمیشه نوشت چون منتشر نمیکنه ولی من توی دلم چیز میز زیاد گفتم کسی نیست به اون یارویی که این حرفو زده بگه فلانی تو برق نداری بیای به کشور خودت بدی و میای میگی ما کشور ترکیه رو آباد کردیم؟؟؟هرکی رو کشور خودش نظر بده اقا
تو خوبی، مردم یهو همینطوری سرمایه هاشون رو از کشور خارج میکنن میبرن امارات و آنتالیا
هروقت ابی خان بتونه بیاد ایران کنسرت بده سرمایه ها هم همینجا میمونه!!!
فقط اینها نیستند.فلسطین لبنان سوریه یمن عراق .سرمایه ای برای مردم این اب خاک نماند
پولومونو گذاشتیم بورس کشورمون آباد بشه ولی خوردید رفت همون بهتر که بره ترکیه و امارات
خب ازمجلس شروع کنیدجای حاشیه سازی برای دولت وقوانین خنده دارچندتاقانون مفیدتصویب کنید
خبرنداری عراق سوریه افغانستان لبنان یمن فلسطین هم ازجیب مردم درمیارن میدن به اونا ...
خب می خواستید اینقدر مردم رو از کشور طرد نکنید!
چین رو از قلم انداختی دانشمند . ...
این از ناکار آمدی شماهاست که کشور ایران را به این روز انداختید:
اشتباه نکن جناب سرمایه های کشور ما کشورهای عربی را آبادتر کرده
بله واقعیت کشورراایشان بیان کرد درودبه شرفت
تجارت انحصاری بانک انحصاری امتیاز ملی انحصاری
مردم کشور ایران فقیر ومستمند کرد.
تا برای این فرار سرمایه چه فکری کرده اید
خدا رو شکر بلاخره یک نفر فهمید
پاسخ ها
این مطلب رو همه میدونن این داره با دادار دودور عوام فریبی میکنه
درودبرشرفت،کاغذبازیهای ادارجات،دوبرابر شدن جریمه دیرکردقسط،مالیات دوبرابری،باعث دلسردی تولیدکننده میشود،
غیب می گوید، وقتی افرادی مثل جزایری فعال اقتصادی و آریا فعال اقتصادی که کار و اشتغال ایجاد می کند، وقتی سود و سرمایه اش از بیست هزار میلیارد بالا بزند شبانه سازمان های امنیتی و قضایی شبانه زندگی و ابروی فرد را نابود می کنند، مگر سرمایه گذار دیوانه است سرمایه و ابروی خود را در چنین جایی بریزد
می خواستید با تدبیر کشور را اداره کنید نه حسینقلی خانی
شاعر میفرماید: اگر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم؟
داداش اشتباه زدی فکنم سوریه ولبنان وفلسطین وعراق .......اینا باشه
صد درصد درست میگوییدترکیه قبل از انقلاب در چه بد بختی بود حال چطور
دقیقا