تیم تحقیق از فایل صوتی ظریف کار خود را آغاز کرد
عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: تیم تحقیق و تفحص در حوزه فایل صوتی ظریف شروع به کار کرده و تاکنون سه گروه از نمایندگان تقاضای تحقیق و تفحص در خصوص این موضوع را مطرح کردند.
فارس: احمد امیرآبادی فراهانی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس با حضور در جمع خبرنگاران ضمن تشریح جلسه غیرعلنی امروز صبح مجلس بیان کرد: در جلسه غیرعلنی امروز مجلس شورای اسلامی دو موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت یکی بحث مذاکرات وین بود که گزارشی را رییس مجلس به صحن علنی ارائه دادند. در ادامه نیز تعدادی از نمایندگان نقطه نظرات خود را در خصوص این موضوع مطرح کردند.
وی افزود: جمع بندی مجلس در خصوص مذاکرات وین بر این بود که با تیم مذاکره کننده باید مراقبت کند تا مقاومتی که ملت ایران در طول این هشت سال در مقابله با تحریم ها داشته اند و مشکلات زیادی را بر ملت تحریم کرده است، منجر به خدشه به پیروزی ملت ایران در این نبرد اقتصادی نشود. تیم مذاکره کننده باید مراقبت کند تا منافع ملت ایران و منافع کشور به خطر نیفتد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی حاضر نیست یک لحظه هم تحریم ها ادامه یابد اما این دلیلی نیست که تیم مذاکره کننده بخواهد در مذاکرات عجله کند و منافع ملت را به خطر بیندازد. مجلس استفاده از ابزار مذاکره را در روند مسائل سیاست داخلی قبول ندارد.
وی ادامه داد: آنچه که برای ما مهم است این است که تحریم ها به طور کلی برداشته شود و راستی آزمایی نیز با دقت و در زمان کافی صورت گیرد. تیم مذاکره کننده باید در مذاکرات خود به این مساله مهم توجه داشته باشد.
امیرآبادی فراهانی در ادامه تاکید کرد:براساس اطلاعاتی که رسیده تحریم ها را به چند قسمت تقسیم کردند تحریم های غیربرجامی و تحریم های برجامی که در طول ریاست جمهوری ترامپ اعمال شده است. تاکید جمهوری اسلامی بر این است که تمام تحریم ها باید برداشته شود و مشکلاتی که امروز تولید کنندگان و صادر کنندگان ما با آن مواجه هستند کنار رود. راستی آزمایی در زمان کافی نیز از دیگر مواردی بود که مورد تاکید مجلس شورای اسلامی قرار دارد.تحریم های غیرهسته ای نیز باید برطرف شده و نباید مانعی در مبادلات اقتصادی وجود داشته باشد.
در ادامه جلسه نیز در خصوص فایل صوتی وزیر امور خارجه بحث شد و مجلس آن را به شدت محکوم کرد. انتشار این فایل صوتی احساسات مردم را جریحه دار و ملت را ناراحت کرد. نمایندگان نیز در این زمینه مسائلی را مطرح کردند و اکثر نمایندگان تاکید داشتند که ایجاد دوگانه های مختلف در کشور باعث ایجاد مشکل برای مردم می شود. متاسفانه در طول هشت سال گذشته با ایجاد دوگانه های کاذب شاهد تحمیل مشکلات اقتصادی زیادی به مردم بودیم. مجلس شورای اسلامی این دوگانه سازی ها را محکوم می کند.
وی ادامه داد: تیم تحقیق و تفحص در این حوزه شروع به کار کرده و تا حالا سه گروه از نمایندگان تقاضای تحقیق و تفحص در خصوص این موضوع را مطرح کردند.
امیرآبادی ادامه داد: قرار است در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی هر سه مورد تقاضای تحقیق و تفحص مورد بررسی قرار گیرد و کمیسیون به دنبال این است که هر سه درخواست در قالب یک درخواست به عنوان تحقیق و تفحص از مرکز استراتژیک ریاست جمهوری در طول هشت سال گذشته تصویب شود. در صورت تصویب این تقاضا در جلسه امروز کمیسیون در جلسه روز سه شنبه صحن این تحقیق و تفحص مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در پایان اعلام کرد: عده ای از نمایندگان نیز درخواست اعمال ماده ۲۳۴ آیین نامه را در این زمینه داشتند که در هر صورت نتیجه تحقیق و تفحص و اعمال ماده ۲۳۴ به قوه قضاییه جهت برخورد با خائنین و افرادی که در این حوزه نقش داشتند ارسال خواهد شد و این موضوع روند قانونی خود را در مجلس شورای اسلامی طی خواهد کرد.
تبلیغات متنی
-
واکنش اینستاگرامی شجاع خلیلزاده به اتفاقات اخیر
-
تبدیل خانه همسر ناصرالدین شاه به اتحادیه گوشت گوسفندی
-
قیمت جهانی نفت خام بالا رفت
-
پردهبرداری وزیر خارجه عراق از یک اتفاق بین ایران و آمریکا
-
فرمانده سپاه: نزدیک ناو آمریکا شدیم و آنها ندیدند
-
مهناز و آتنا بدون دفاع در برابر حملات زنستیزانه!
-
فال روزانه چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
گروه ایران در لیگ ملتهای والیبال مشخص شد
-
خبر عجیب درباره ربایش ۱۳ دختر در تهران
-
مهلت دفاع پایاننامهها تا آخر اسفند تمدید شد
-
شروط عجیب آلبرت اینشتین برای همسرش
-
ماجرای قاتلی که هم بندی خود را آزاد کرد
-
شوک عجیب و تازه به ایران در روزهای قطع اینترنت
-
فعالیتهای دریایی در خزر ممنوع شد
-
مخالفت ترامپ با انتصاب چهره حامی ایران در عراق
-
خبر عجیب درباره ربایش ۱۳ دختر در تهران
-
شوک عجیب و تازه به ایران در روزهای قطع اینترنت
-
اعتراض به حضور چهره نزدیک به پوتین در صداوسیما
-
تصمیم تازه اتحادیه اروپا درباره ایران فاش شد
-
نطق شبانه نتانیاهو درباره ایران خبرساز شد
-
سپاه از تونل موشکی خود در زیر دریا رونمایی کرد
-
تصویر ثبتنام نیروهای مقاومت عراق برای دفاع از ایران
-
فوری؛ پهپاد سپاه به ناو آبراهام لینکلن نزدیک شد
-
تهرانیها منتظر برف و سرمای استخوانسوز باشند
-
چین و روسیه با هم درباره وضعیت ایران دست به کار شدند
-
اعلام آمادگی آمریکا برای شروع مذاکرات با ایران!
-
خبر فوری درباره احتمال اقدام پیشدستانه ایران علیه آمریکا
-
ویدئو فارس از نحوه حمله ایران به ناو آبراهام لینکلن
-
تماس مشکوک ارتش آمریکا با کشور همسایه ایران
-
پیغام معنادار سپاه پاسداران درباره وضعیت تنگه هرمز
-
فاصله دقیق ناو «آبراهام لینکلن» با ایران فاش شد
-
میثاقی: شاید بازیهای استقلال سه بر صفر شود!
-
موضع غیرمنتظره خبرگزاری فارس درباره قطع اینترنت
-
شاید علیرضا دبیر خبر مهم دیروز را نشنیده باشد
-
پرواز مشکوک هواپیمای جنگ الکترونیک نیروی هوایی آمریکا
-
آمریکا در نزدیکی ایران سامانه پدافند هوایی مستقر کرد
-
پیشبینی بارشهای پیدرپی در بهمنماه
-
منشا صدای شلیک و انفجار در پارچین مشخص شد
-
گزارش جدید نت بلاکس از وضعیت اتصال اینترنت در ایران
-
تلاش لحظه آخری پزشکیان برای به تعویق انداختن جنگ
-
نطق جدید ترامپ درباره ایران توجهبرانگیز شد
-
رنگ مخصوص متولدین هر ماه کدام است؟
-
قیمت حبوبات در ایران ۷ برابر قیمت جهانی است!
-
از بین بردن جای زخم بخیه جراحی | بررسی بهترین روشهای علمی و پزشکی
-
مدارس تهران چهارشنبه ۸ بهمن تعطیل است؟
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
قبل از آن ظریف را استیضاح کنید.
بعد ۲۰ روز که همه مدارک رو پاک کرده و از بین بردن؟
منفور