واکنش امامجمعه اردبیل به ادعای تعیین استاندار
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: در پیشگاه خداوند و مردم اردبیل اعلام می کنم که کوچکترین قدمی برای استانداری سیدحامد عاملی برنداشته ام.
ایسنا: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: در پیشگاه خداوند و مردم اردبیل اعلام می کنم که کوچکترین قدمی برای استانداری سیدحامد عاملی برنداشته ام.
آیت الله سیدحسن عاملی روز پنجشنبه ۸ مهرماه در مراسم تودیع و معارفه استاندار جدید اردبیل اظهار کرد: اکبر بهنامجو استاندار ساعی و پرتلاش سابق اردبیل در تاریخ این استان فعالیت ها و عملکرد فراموش نشدنی دارد که در این چهار سال سعی کرد بدون تنش و اظهارنظرهای سیاسی تنها به متن کارهای اجرایی و عمرانی متمرکز باشند.
وی خاطرنشان کرد: این شخصیت تمام وقت خود را وقف توسعه استان اردبیل کرد که بنده از مدیریت وی جدا راضی هستم.
امام جمعه اردبیل به مسئولیت خطیر استاندار اردبیل در حساس ترین مقطع توسعه ای کشور و استان اردبیل اشاره کرد و گفت: من نمی توانم در مورد قابلیت های استاندار جدید اردبیل سخنی بگویم بلکه ارباب صنعت و اظهارات آنها گواه روشنی بر مدیریت شایسته سیدحامد عاملی در دوره مسئولیت سازمان صمت بوده است.
عاملی ضرورت حفظ وحدت و انسجام را در استان یادآور شد و بیان کرد: همه اهالی استان خانواده واحدی هستند و شایسته است بدون مرزبندی در همه مناطق استان اولویت توسعه مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: باید همه مناطق استان در دیدگاه توسعه ای استاندار جدید اردبیل و مدیران یکسان دیده شوند تا با درایت و دوراندیشی توسعه متوازن در همه مناطق استان رقم بخورد.
امام جمعه اردبیل تصریح کرد: استاندار جدید اردبیل در انتخاب مدیران و معاونین جز شایستگی چیز دیگری را لحاظ نکند و افرادی که شایسته در عرصه های مختلف هستند بکارگیری شده تا از توانمندی آنها به دور از نگاه سیاسی و جناحی استفاده شود.
عاملی گفت: بنده در مسئولیت نمایندگی مقام معظم رهبری در استان دخالتی در عزل و نصب ها ندارم و به هیچ وجه سفارش فردی را نمی کنم و اگر نامه ای را به مدیران و یا مجموعه قضائی استان ارجاع می دهم قطعا با پی نوشت بررسی قانونی و دقت نظر در پرونده هاست تا حقی از کسی ضایع نشود اما قضات و مدیران در تصمیم گیری نهایی مبسوط الید هستند.
وی اظهار کرد: برخلاف برخی اظهارنظرها و طرح مسایل حاشیه ای بنده اعلام می کنم که در انتخاب استاندار جدید اردبیل دخالتی نکرده و سفارشی را به دولت و یا وزیر کشور نداشته ام بلکه رزومه افراد به وزارت کشور ارسال شده تا تصمیم نهایی را وزیر کشور و دولتمردان اتخاذ کنند.
امام جمعه اردبیل خاطرنشان کرد: آنهایی که تهمت زده و اظهارات دروغی در رسانه ها و فضای مجازی منتشر می کنند باید بدانند که در روز قیامت باید در پیشگاه خداوند پاسخگو باشند چرا که خدا را شاهد می گیرم که برای استانداری سیدحامد عاملی حتی یک قدم نیز برنداشته ام.
عاملی گفت: وزیر کشور و نمایندگان استان در مجلس گواه خوبی هستند که صحبت های بنده را تائید کنند چرا که از هیچ مسیری سعی نکردم تا فرد خاصی را توصیه کرده و یا نسبت به انتصاب او مصر باشم.
وی افزود: مسئولیت ها در دست همه ما امانتی است که از سوی مردم به گردن ما گذاشته شده است و قطعا در برابر این مسئولیت ها و امانت ها باید روزی پاسخگو باشیم که در این پاسخگویی راغب نیستیم راهی جهنم شویم.
امام جمعه اردبیل در پایان به استاندار جدید اردبیل توصیه کرد؛ تا به کارهای فرهنگی اهتمام جدی داشته باشند چرا که ریشه بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور غفلت از مسایل فرهنگی است و باید در این زمینه چاره اندیشی کرد.
تبلیغات متنی
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
عمو فیتیلهای در اینستاگرام آرزوی مرگ کرد
-
حکم تاریخی کمیته اخلاق؛ ۱۹۰ سال محرومیت
-
قیمت دلار و طلا بعد از خبر مذاکرات پایین کشید
-
آقای گلزار این روزها یک دفعه نگرانتان شدیم!
-
کار استقلال با ستاره خارجیاش به شکایت میکشد
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
امتیازات استقلال و تراکتور صدای اوسمار را درآورد
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
انگلیس علیه ایران وارد عمل شد
-
عکس شوکهکنندهای که از منوی یک رستوران منتشر شد
-
اقدام ترامپ درباره ایران، خسارت نجومی به بار آورد
-
قلم قرمز اوسمار روی نام دو بازیکن پرسپولیس
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
انگلیس علیه ایران وارد عمل شد
-
اقدام ترامپ درباره ایران، خسارت نجومی به بار آورد
-
بازداشت ۳ نفر پس از جنجال پیرامون میرحسین موسوی
-
چرخش ۱۸۰ درجهای وزارت خارجه نسبت به خبر مذاکرات!
-
جزئیات جدید از گفتوگوی احتمالی ایران و آمریکا
-
سند دیدار جفری اپستین و احمدینژاد لو رفت!
-
واکنش ایران به اخبار خروج اورانیوم غنیشده از کشور
-
موشکهای عراقی برای مقابله با آمریکا آماده شدند
-
«فارس» دستور هستهای پزشکیان را از کانال خود حذف کرد
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله با ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر