حواسپرتی گروگانگیر، گروگان را نجات داد
خواستگار سمج، دختر مورد علاقهاش را گروگان گرفت و در اتاقی زندانی کرد اما فراموش کرد موبایلش را از او بگیرد و همین باعث نجات گروگان شد.
همشهری: خواستگار سمج، دختر مورد علاقهاش را گروگان گرفت و در اتاقی زندانی کرد اما فراموش کرد موبایلش را از او بگیرد و همین باعث نجات گروگان شد.
ظهر۲۹مهرماه زنی وحشتزده با پلیس تماس گرفت و گفت که پسری به نام سجاد، دخترش را گروگان گرفته است. وی توضیح داد: دخترم چند وقت قبل با پسری آشنا شد و قرار بود با هم ازدواج کنند. اما بعد از مدتی ارتباطشان قطع شد و دخترم به او جواب منفی داد. امروز صبح دخترم برای دیدن دوستش از خانه بیرون رفته بود که دقایقی قبل پیامکی برایم فرستاد و گفت که سجاد او را گروگان گرفته و در اتاقی حبس کرده است. دخترم حتی لوکیشن برایم فرستاد و درخواست کرد که هرچه زودتر پلیس را خبر کنم و نجاتش بدهم.
رهایی گروگان
ماموران پلیس با در اختیار داشتن لوکیشن راهی محل زندگی پسرجوان شده و با دستور قضایی قدم به خانه او گذاشته و گروگان را که با دست و پای بسته در اتاقی زندانی شده بود نجات دادند. گروگانگیر که پسری ۲۵ساله بود نیز با حضور پلیس غافلگیر و دستگیر شد.
پس از این ماجرا مأموران ابتدا به تحقیق از دختر جوان پرداختند. او گفت: حدود یک سال قبل در فضای مجازی با سجاد آشنا شدم. اوایل با یکدیگر چت میکردیم تا اینکه با هم قرار ملاقات گذاشتیم. بعد از چندماه سجاد از من خواستگاری کرد اما هرچه از ارتباطمان میگذشت، به عجیب بودن رفتارهای او پی میبردم. او از لحاظ روحی مشکل داشت. بهشدت عصبی و پرخاشگر بود و در بعضی مواقع دچار بدبینی و سوء ظن میشد. به جایی رسیده بودم که ارتباط با او برایم آزاردهنده شده بود. حتی از یک مشاور کمک خواستم. مشاور میگفت با چنین مردی نمیشود زیر یک سقف زندگی کرد. همین موجب شد به سجاد جواب منفی بدهم و ارتباطم را با او قطع کنم. اما سجاد دستبردار نبود. مدام زنگ میزد یا پیامک میفرستاد.
وی ادامه داد: روزحادثه به من زنگ زد. به بهانه اینکه میخواهد برای آخرین بار با من صحبت کند مرا به خانهاش کشاند. اما با تهدید دست و پایم را بست و مرا در اتاقی زندانی کرد. او با این ترفند میخواست از من انتقام بگیرد و مرا راضی کند تا به او جواب مثبت بدهم. او فراموش کرد موبایلم را از من بگیرد و درحالیکه برای رفتن به دستشویی از اتاق خارج شده بود فورا برای مادرم پیامک فرستادم تا برای نجاتم از آن وضعیت، پلیس خبر کند. وی ادامه داد: در مدتی که گروگان سجاد بودم، تهدیدم میکرد که اگر با او ازدواج نکنم جانم را میگیرد.
اعتراف گروگانگیر
پسر جوان در بازجوییها به گروگانگیری و تهدید دخترموردعلاقهاش اقرار کرد. او گفت: من و یاسمن قرار ازدواج گذاشته بودیم. اما چند وقت قبل متوجه شدم که او با پسر دیگری آشنا شده و قصد دارد با او ازدواج کند. وقتی این را شنیدم خیلی عصبانی شدم. یاسمن دیگر جواب زنگ و پیامهایم را نمیداد. من نتوانستم این رفتارش را تحمل کنم و نقشه انتقام کشیدم. وی ادامه داد: روز حادثه او را به خانهام کشاندم و در اتاقی زندانیاش کردم.با تهدید قصد داشتم او را راضی به ازدواج کنم. اما اصلا حواسم نبود که موبایلش را از او بگیرم. متهم پس از اقرار به تهدید و گروگانگیری، با دستور قاضی محمدرضا صاحب جمعی، بازپرس شعبه ششم دادسرای جنایی تهران بازداشت شد و برای انجام تحقیقات بیشتر در اختیار مأموران پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.
تبلیغات متنی
-
وضعیت برگزاری کلاس تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
علت تفاوت قیمت سکه و طلا چیست؟
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
عمو فیتیلهای در اینستاگرام آرزوی مرگ کرد
-
حکم تاریخی کمیته اخلاق؛ ۱۹۰ سال محرومیت
-
قیمت دلار و طلا بعد از خبر مذاکرات پایین کشید
-
آقای گلزار این روزها یک دفعه نگرانتان شدیم!
-
کار استقلال با ستاره خارجیاش به شکایت میکشد
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
امتیازات استقلال و تراکتور صدای اوسمار را درآورد
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
انگلیس علیه ایران وارد عمل شد
-
اقدام ترامپ درباره ایران، خسارت نجومی به بار آورد
-
بازداشت ۳ نفر پس از جنجال پیرامون میرحسین موسوی
-
چرخش ۱۸۰ درجهای وزارت خارجه نسبت به خبر مذاکرات!
-
جزئیات جدید از گفتوگوی احتمالی ایران و آمریکا
-
سند دیدار جفری اپستین و احمدینژاد لو رفت!
-
واکنش ایران به اخبار خروج اورانیوم غنیشده از کشور
-
موشکهای عراقی برای مقابله با آمریکا آماده شدند
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
وقتیدستوپاشبستهبودچهجوریخبرداده
حداقل ۱۰سال زندان برای پسر...
تا درس عبرتی باشد....
مثل آدم میرفتی خواستگاری چقدر عجول