۱۱۷۲۱۴۰
۲ نظر
۵۰۲۴
۲ نظر
۵۰۲۴
پ

آیا بازگشایی مدارس به تعویق می‌افتد؟

دبیر علمی کمیته ملی کرونا اعلام کرد: ما نظر کمیته علمی در خصوص بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها را با در نظر گرفتن همه جوانب فردا به ستاد ملی کرونا اعلام خواهیم کرد تا درباره آن تصمیم گیری شود، زیرا به نظر می‌رسد شیوه نامه‌های بهداشتی آن طور که باید در مدارس اجرا نمی‌شود.

صداوسیما: دبیر علمی کمیته ملی کرونا اعلام کرد: ما نظر کمیته علمی در خصوص بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها را با در نظر گرفتن همه جوانب فردا به ستاد ملی کرونا اعلام خواهیم کرد تا درباره آن تصمیم گیری شود، زیرا به نظر می‌رسد شیوه نامه‌های بهداشتی آن طور که باید در مدارس اجرا نمی‌شود.

آیا بازگشایی مدارس به تعویق می‌افتد؟

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    اقا در مدارس که دریک کلاس باتوجه به تقسیم بندی هرساعت۱۵ بچه سرکلاس هستن چه انتظاری دارید

  • ...

    تو مدرسه ی ما اصلا رعایت نمیکنن هر کلاس ۳۰ نفر جمعیت داره و بچه ها کنار هم میشینن اصلا فاصله گذراری اجتماعی رو رعایت نمیکنن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج