۱۱۸۱۷۷۰
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

پاسخ بایدن به احتمال دیدار با پوتین: خواهیم دید!

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا درباره احتمال دیدارش با ولادیمیر پوتین، همتای روس خود در ۱۰ ژانویه اظهار نظر کرد. دهم ژانویه مصادف با دور جدید گفتگوهای راهبردی دو کشور است.

ایسنا نوشت: جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا درباره احتمال دیدارش با ولادیمیر پوتین، همتای روس خود در ۱۰ ژانویه اظهار نظر کرد. دهم ژانویه مصادف با دور جدید گفتگوهای راهبردی دو کشور است.

به نقل از رویترز، بایدن روز سه شنبه در مصاحبه‌ای با خبرنگاران در این باره گفت: خواهیم دید.

کاخ سفید توضیحی نداد که منظور بایدن دقیقاً چه بوده است اما در عین حال اذعان کرد که این دیدار احتمالا انجام خواهد شد.

قرار است ۱۰ ژانویه، روسیه و ایالات متحده دور جدیدی از گفتگوهای راهبردی بین دو کشور را برگزار کنند و انتظار می رود در جریان آن درباره مسائل امنیتی در اروپا و اوضاع اوکراین گفتگو کنند.

نشست شورای روسیه و ناتو و دیدار مقامات روس و نمایندگان سازمان امنیت و همکاری اروپا نیز انتظار می‌رود در زمان بعدی برگزار شود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج