اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۱۱۹۳۲۵۰
۵۰۲۰
۵۰۲۰
پ

پشت‌پرده اجسام نورانی در آسمان پورتوریکو

تصاویر تازه منتشره از آسمان پورتوریکو شماری از اجسام نورانی را در حال سقوط بر زمین نشان می‌دهد که احتمال می‌رود بقایای ماهواره‌های استارلینک باشند. این ماهواره هفته گذشته بر اثر طوفان خورشیدی هفته گذشته از کار افتاده بودند.

یورو نیوز: تصاویر تازه منتشره از آسمان پورتوریکو شماری از اجسام نورانی را در حال سقوط بر زمین نشان می‌دهد که احتمال می‌رود بقایای ماهواره‌های استارلینک باشند. این ماهواره هفته گذشته بر اثر طوفان خورشیدی هفته گذشته از کار افتاده بودند.

این ویدئوها که اوایل روز دوشنبه ۷ فوریه (۱۸ بهمن) در پورتوریکو، این جزیره آمریکای لاتین، گرفته شده‌ چندین جسم درخشان را در آسمان تاریک این منطقه نشان می‌دهند که در حال سقوط به روی زمین هستند.

پشت‌پرده اجسام نورانی در آسمان پورتوریکو

ویدئوهای تازه توسط انجمن نجوم کارائیب منتشر شده است. این انجمن می‌گوید ممکن است ماهواره‌های دیگری نیز به همین صورت وارد جو شوند.

این ماهواره‌ها که هر کدام وزنی کمتر از ۲۶۰ کیلوگرم دارند، بر اثر اختلال در وضعیت ژئومغناطیسی زمین از کار افتادند و در نتیجه‌ی ورود به جو زمین آتش گرفته‌اند. ماهواره‌های استارلینک در قالب یک ناوگان در ۳ فوریه توسط موشک فالکن۹ اسپیس‌ایکس از پایگاه فضایی فلوریدا به مدار زمین پرتاب شده بودند.

به گفته شرکت اسپیس‌ایکس، ۴۰ ماهواره از مجموع ۴۹ ماهواره پرتاب شده در جریان این توفان خورشیدی دچار نقص فنی شدند.انفجارهای مهیب در سطح خورشید باعث می‌شود باد خورشیدی با سرعت و شدت بیشتری بوزد و ذرات باردار پرانرژی را روانه فضای منظومه شمسی کند. این ذرات وقتی به کره زمین می‌رسند با میدان مغناطیسی آن وارد برهم‌کنش می‌شوند و طوفان خورشیدی را درست می‌کنند. در نتیجه این طوفان جو فوقانی زمین گرم شده و چگالی اتمسفر در نقاط بالایی افزایش می‌یابد، امری که سبب می‌شود ماهواره‌های مدار پایین تحت تاثیر قرار بگیرند.

اسپیس‌ایکس گفته است این ماهواره‌ها خطر برخورد با سایر ماهواره‌ها را ندارند چرا که با وجود مجدد به جو سوخته و از بین می‌روند.

پرتاب هفته گذشته اسپیس‌ایکس ماموریت «استارلینک ۷-۴» نام داشت و سومین پرتاب این شرکت در سال ۲۰۲۲ محسوب می‌شد. اسپیس‌ایکس همینک ۱۸۰۰ ماهواره در مدار مدار دارد که در فاصله ۵۵۰ کیلومتری زمین در چرخش هستند.

این شرکت می‌گوید قصد دارد تعداد این ماهواره‌ها را تا ۴۲ هزار ماهواره برساند و ابری فلکی از آن‌ها بسازد تا دسترسی به اینترنت پرسرعت را برای مشتریان در هرنقطه از زمین به ویژه در مناطق دورافتاده یا دارای پوشش ضعیف شبکه فراهم کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج