۱۱۹۵۷۷۸
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

وزیر دفاع اوکراین: روسیه فعلا حمله نمی‌کند

وزیر دفاع اوکراین شامگاه یکشنبه گفت که صحبت از تهاجم روسیه به این کشور طی روزهای آینده بی‌مورد است.

خبرگزاری فارس: «الکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین شامگاه یکشنبه با اشاره به افزایش‌ تنش‌ها در شرق این کشور گفت که صحبت از تهاجم روسیه به این کشور طی روزهای آینده بی‌مورد است.

وزیر دفاع اوکراین: روسیه فعلا حمله نمی‌کند

وی که این سخنان را طی مصاحبه‌ای عنوان می‌کرد، افزود: «اطلاعات ما،‌ آمادگی نیروهای تهاجمی روسیه برای تهاجم را ثبت نمی‌کند اما این بدان معنا نیست که اگر بخواهند،‌ طی یک یا دوهفته نتوانند این کار را انجام دهند».

وزیر دفاع اوکراین اضافه کرد: «امروز و تا این ساعت، روسیه هیچ نیروی تهاجمی در هیچ یک از شهرهای اطراف اوکراین تشکیل نداده است. بنابراین از دیدگاه من، بی مورد است که در این باره حرف زده شود که فردا یا پس فردا حمله انجام می‌شود».

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج