۱۲۰۹۴۲۹
۱۳۴۵
۱۳۴۵
پ

اطلاعات کوکاکولا لو رفت

یک عامل تهدید سایبری مدعی شد چندین گیگابایت اطلاعات شرکت کوکاکولا را به سرقت برده است.

خبرگزاری ایسنا: یک عامل تهدید سایبری مدعی شد چندین گیگابایت اطلاعات شرکت کوکاکولا را به سرقت برده است.

پس از این که یک عامل تهدید مستقر در روسیه فروش اطلاعاتی که ظاهرا به کوکاکولا تعلق دارد را شروع کرد، این شرکت تایید کرد در حال تحقیق از احتمال درز اطلاعات است.

طبق گزارش وب سایت رجیستر، یک عامل تهدید نسبتا جدید که استورموس نام دارد، ۱۶۱ گیگابایت اطلاعات کوکاکولا را در دارک وب برای فروش به بالاترین قیمت پیشنهادی گذاشته است.

کوکاکولا به رجیستر گفت: ما از این موضوع مطلعیم و در حال تحقیق برای پی بردن به درستی این ادعا هستیم. این شرکت با مقامات اجرای قانون همکاری می کند.

این اطلاعات برای ۶۴ هزار دلار یا پیشنهاد بهتر به فروش گذاشته شده اند.

نام استورموس نخستین بار در ابتدای سال ۲۰۲۲ و سپس اوایل مارس مطرح شد که این گروه به رخنه اطلاعاتی در شرکت "اپیک گیم" ربط داده شد. ظاهرا این گروه یک آسیب پذیری را در شبکه داخلی این شرکت کشف کرد و از آن برای دزدیدن ۲۰۰ گیگابایت اطلاعات شامل اطلاعات ۳۳ میلیون کاربر استفاده کرد. همزمان این گروه اعلام کرد اطلاعات کارمندان "اپیک گیم" را لو می دهد. با این حال از آنجا که این اطلاعات هرگز دیده نشد، بعضی از کارشناسان امنیت سایبری این گمان را مطرح کردند که کل موضوع حقه بوده است.

بر اساس گزارش وب سایت تِک رادار، این گروه علنا از حمله نظامی روسیه به اوکراین حمایت و تاکید کرده که دست روی دست نخواهد گذاشت و تحمل نمی کند عوامل تهدید مختلف سراغ سازمانها و زیرساختهای روسیه بروند.

 

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج