۱۲۱۱۴۱۸
۷ نظر
۷۲۹
۷ نظر
۷۲۹
پ

پیامد ممنوعیت کشت خشخاش در افغانستان

تحت تأثیر ممنوعیت کشت خشخاش در کشور افغانستان، زیرساخت‌هایی که در حوزه درمان و خدمات کاهش آسیب وجود دارد، دستخوش اتفاقات جدیدی می‌شود.

روزنامه ایران نوشت: تحت تأثیر ممنوعیت کشت خشخاش در کشور افغانستان، زیرساخت‌هایی که در حوزه درمان و خدمات کاهش آسیب وجود دارد، دستخوش اتفاقات جدیدی می‌شود.

5685073

با سخت‌تر شدن دسترسی به مواد و به تبع آن افزایش قیمت‌ها، ممکن است گران شدن مواد، مشکلات بهداشتی را هم با خود به‌دنبال داشته باشد. موضوع دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد، این است که وقتی دسترسی تا این حد سخت شود، افرادی که مصرف‌کننده هستند و به تعبیری آسیب‌دیده هم هستند، به سمت مصرف مواد ناخالص روی می‌آورند.

هم‌زمان نیز سودجویان و فروشندگان، کسری موادمخدر را با ناخالصی که به مواد اضافه می‌کنند از جمله «استات‌سرب» و سایر ناخالصی‌هایی که به تریاک اضافه می‌کنند، جبران می‌کنند که در نتیجه آن مشکلات شدیدی برای مصرف‌کنندگان به وجود خواهد آمد.

در سال‌های قبل هم به‌دلیل ناخالصی‌های ناشی از استات سرب شاهد آسیب‌های کبدی یا فوت تعداد زیادی از مصرف‌کنندگان این موادمخدر ناخالص بودیم.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    روزنامه ایران چقدر دلسوز شده.

  • بدون نام

    ایران از سالهای قبل که کشفیات چند صد تنی داشته وانبار کرده، خوب حالا میتواند استفاده ببره و

  • ناشناس

    بالاخره مواد مخدر خوبه یا بد ؟

  • دیوانه

    مهم این است افغانستان به درخواست ماعمل کرداما ماخودمان راکنارمردم نمی بینیم

  • ناشناس

    خیلی خوب .ولی بفرماید باید چکار کرد.

  • ناشناس

    بهتر، نسلشون منقرض شه

  • ناشناس

    الان موقع فروش دولت هست چندین سال انبار کرد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج