اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۱۲۱۵۷۰۶
۴ نظر
۷۸۳
۴ نظر
۷۸۳
پ

بدهکارترین کشورهای جهان کدامند؟

بدهکارترین کشور جهان کدام است؟ ایالات متحده؟ چین؟ ایران؟ ژاپن؟ خب پاسخ دادن به این سوال کمی پیچیده است زیرا بدهکاری یک کشور و شیوه ارزیابی آن کمی دشوار است.

روزیاتو: بدهکارترین کشور جهان کدام است؟ ایالات متحده؟ چین؟ ایران؟ ژاپن؟ خب پاسخ دادن به این سوال کمی پیچیده است زیرا بدهکاری  یک کشور و شیوه ارزیابی آن کمی دشوار است.

داخلی یا خارجی بودن بدهی نیز در رتبه بندی و تاثیرگذاری اقتصادی آن اهمیت دارد. کشورهای ثروتمند معمولاً بدهی خارجی بالاتری دارند و از این وام ها برای سرمایه گذاری و بهبود اقتصاد خود استفاده می کنند. به طور کلی بدهی یک کشور را با توجه به نرخ بدهی نسبت به تولید ناخالص داخلی آن کشور محاسبه می کنند و در این روش ژاپن بدهکارترین کشور دنیاست.

بدهکارترین کشورهای جهان کدامند؟

ژاپن، سودان و یونان در فهرست بدهکارترین کشورهای جهان بر اساس نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی قرار دارند که بالای ۲۰۰ درصد است و پس از آن ها نوبت به اریتره (۱۷۵ درصد)، کیپ ورد (۱۶۰ درصد) و ایتالیا (۱۵۴ درصد) می رسد که در رتبه های بعدی قرار دارند. برای بسیاری، قرار گرفتن ژاپن در صدر فهرست بدهکارترین کشورهای جهان غیرمنتظره و تعجب برانگیز نیست. در سال ۲۰۱۰، ژاپن به اولین کشوری تبدیل شد که به نسبت ۲۰۰ درصد بدهی نسبت به تولید ناخالص داخلی رسید و این عدد اکنون به ۲۵۷ درصد رسیده است. به منظور تامین شرایط برای گرفتن وام جدید، دولت ژاپن اوراق قرضه صادر می کند که عمدتاً توسط بانک مرکزی این کشور خریداری می شوند. با پایان سال ۲۰۲۰، بانک مرکزی ژاپن ۴۵ درصد از بدهی دولت را به خود اختصاص داده است.

خطر اصلی عدد بالای نرخ بدهی در برابر تولید ناخالص داخلی چیست؟

افزایش سرسام آور در بدهی دولت مایه نگرانی بسیاری از کشورهاست. به طور کلی، هر چه نرخ نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی یک کشور بالاتر باشد، امکان ناتوانی کشور در بازپرداخت بدهی هایش افزایش یافته که می تواند باعث وحشت و نابسامانی مالی در بازارهای آن کشور شود. بانک جهانی در تحقیقی نشان داده است که کشورهایی که نرخ بدهی نسبت به تولید ناخالص داخلی آن ها بیش از ۷۷ درصد برای مدت طولانی باشند با کاهش رشد اقتصادی مواجه خواهند شد. شیوع ویروس کرونا نیز باعث شده بدهی بسیاری از کشورها بیشتر شود و دستکم ۱۰۰ کشور در جهان بزودی مجبور خواهند شد هزینه های خود در بخش سلامت، آموزش و امنیت اجتماعی را کاهش دهند.

 

۳۰ کشور در کشورهای در حال توسعه نیز در شرایط تنش بدهی بالایی قرار دارند و این یعنی که در پرداخت بدهی های خود با مشکلات عمده ای مواجه هستند. بحران بدهی کشورهای فقیر یا با درآمد متوسط را نسبت به کشورهای ثروتمند بیشتر تحت تاثیر قرار می دهد. کشورهای ثروتمند با قرض گرفتن قصد استفاده از آن ها در قالب بسته های محرک اقتصادی را دارند در حالی که کشورهای کم درآمدتر نمی توانند چنین کمک های مالی را دریافت کنند که باعث نابرابری بیشتر در سطح بین المللی می شود.

بدهی جهانی در پایان سال ۲۰۲۰ به رقم بی سابقه ۲۲۶ تریلیون دلار رسیده است که بالاترین میزان افزایش در طول یک سال از زمان جنگ جهانی دوم را نشان می دهد. وام های دولتی بیش از نیمی از این ۲۸ تریلیون دلار قرض سالانه را به خود اختصاص داده است که باعث شده نرخ بدهی عمومی در سطح بین المللی به رکورد ۹۹ درصد نسبت به تولید ناخالصی داخلی برسد.

بدهکارترین کشورهای جهان کدامند؟

از نظر عدد کلی و بدون در نظر گرفتن نرخ نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی، ایالات متحده بدهکارترین کشور جهان است در حالی که با در نظر گرفتن این نرخ، ایالات متحده با نرخ ۱۳۳ درصد در رتبه های ۱۰ تا ۲۰ این فهرست قرار می گیرد. رقم بدهی خارجی دولت ایالات متحده در حال حاضر ۳۰.۴ تریلیون دلار است در حالی که چین به عنوان دومین کشور بدهکار، بیش از ۱۳ تریلیون دلار بدهی خارجی دارد. بریتانیا، فرانسه، آلمان، ژاپن، ایتالیا، اسپانیا، کانادا و استرالیا نیز در رتبه های سوم تا دهم در زمینه بیشترین میزان بدهی خارجی قرار دارند. در زمینه بدهی خارجی آخرین آمار ایران مربوط به سال ۲۰۱۶ است که ایران را با ۷.۱۲ میلیارد دلار بدهی خارجی در رتبه ۱۱۹ قرار می دهد که یکی از کشورهای با کمترین بدهکاران به منابع مالی خارجی در جهان است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ناشناس

      😂😂😂😂😂😂😂خوش به حال بدهکارا،ژاپن،استرالیا آمریکا ایتالیا،دست بردارین از مسخره کردن مردم

    • خوشا شیراز

      خدا را شکر چشم و دل سیریم

    • ناشناس

      یک تکه کاغذ میدهند دست مردم و در عوضش سرمایه اونها رو جذب میکنند. تا باشه از این مدل بدهکاریها.

    • ناشناس

      ایران دست تو جیب مردم می‌بره وغارت می‌کنه ولی ژاپن وام میگیره تا مردم در رفاه باشند

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج