رایزنی اسرائیل با آلمان علیه ایران
یائیر لاپید نخستوزیر رژیم صهیونیستی با اولاف شولتز صدراعظم آلمان درباره روابط دوجانبه صحبت و علیه ایران رایزنی کرد.
همشهری آنلاین: یائیر لاپید نخستوزیر رژیم صهیونیستی با اولاف شولتز صدراعظم آلمان درباره روابط دوجانبه صحبت و علیه ایران رایزنی کرد.
دو روز بعد از جنجالها درباره اظهارات محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در جریان سفر به برلین، نخستوزیر رژیم صهیونیستی با صدراعظم آلمان تماس تلفنی برقرار کرد.
یائیر لاپید نخستوزیر رژیم صهیونیستی در سلسله پیام توییتری از رایزنی تلفنی با اولاف شولتز صدراعظم آلمان خبر داد و توضیحاتی در این باره ارائه کرد.
این مقام صهیونیست از مواضع دولت آلمان در قبال اظهارات محمود عباس در جریان نشست خبری روز سه شنبه مشترک او با اولاف شولتز قدردانی کرد.
یائیر لاپید در توضیحات توئیتری امروز خود نوشت: «اولاف شولتز صدراعظم آلمان قویا اظهارات ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را رد و محکوم کرد و در مکالمهمان تاکید داشت که برایش مهم بود شخصا و علنا موضعش روشن شود. من از او به عنوان نخستوزیر اسرائیل و همچنین به عنوان پسر یک بازمانده هلوکاست تشکر کردم».
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در این کنفرانس مطبوعاتی قبول نکرد از رژیم صهیونیستی بابت حمله به کاروان صهیونیستها در المپیک سال ۱۹۷۲ مونیخ عذرخواهی کند. محمود عباس تاکید کرد که از سال ۱۹۷۴ تا امروز رژیم صهیونیستی ۵۰ هلوکاست در ۵۰ روستای فلسطین انجام داده و روزانه با ارتش خود فلسطینیان را میکشد. «ابومازن» در عین حال افزود: «بس است دیگر! بیاید صلح کنیم و امنیت و ثبات را برقرار سازیم».
این اظهارات محمود عباس، عصبانیت مقامات رژیم صهیونیستی را برانگیخت به نحوی که یائیر لاپید نخستوزیر رژیم صهیونیستی با تحریف تاریخ خواندن سخنان او، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر مدعی شد: «صحبت تنها از یک لکه ننگ اخلاقی نیست، بلکه این دروغ خیلی بزرگ تاریخ است.» نخستوزیر رژیم صهیونیستی در ادامه اظهارات خود ادعا کرد که در این حادثه، شش میلیون یهودی تار و مار شدند.
سخنان محمود عباس همچنین واکنش «استیون زیبرت» سفیر آلمان در اراضی اشغالی را در پی داشت. سفیر آلمان این سخنان را «اشتباه» و «نادرست» توصیف کرد و گفت که آلمان انکار بزرگی جنایت نازیها را تأیید نخواهد کرد.
نخستوزیر تنها رانده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا در توضیحات توییتری درباره صحبت با اولاف شولتز از رایزنی ضد ایرانی خود با صدراعظم آلمان خبر داد و به مذاکرات برجام هم اشاره کرد.
لاپید در توئیتر نوشت: «ما درباره موضوع هستهای ایران حرف زدیم. من مخالفت اسرائیل با بازگشت به توافق (برجام) و نیاز به ارسال پیام روشن از سوی اروپا مبنی بر اینکه هیچ امتیاز دیگری در قبال ایرانیها وجود نخواهد داشت، تکرار کردم. من اضافه کردم که اروپا باید با وقتکَشی ایران در مذاکرات مخالفت کند».
وی افزود: « در جریان این گفتوگو، بر اهمیت روابط اسرائیل و آلمان تاکید و درباره ادامه همکاری بین دو کشور در موضوعات مختلف توافق کردیم. ما توافق کردیم که به زودی با هم دیدار کنیم و این بیانگر روابط نزدیک دو کشور است».
تبلیغات متنی
-
توافق پوتین و بن سلمان بر سر یک موضوع مهم
-
تحرکات تازه و مشکوک آبراهام لینکلن در نزدیکی ایران
-
امروز در پرسپولیس، یک ستاره درخشان متولد شد
-
اقدام مخفیانه اسرائیل درباره جنگ احتمالی با ایران
-
خلاصه بازی پرسپولیس - چادرملو
-
برد مهم پرسپولیس با کشف جدید اوسمار
-
دستور عارف درباره آتشسوزی امروز در تهران
-
روایت آکسیوس از تردید ترامپ و مشاورانش درباره ایران
-
تست فرانسوی خوشمزه با عطر سیر و پنیر پارمسان
-
رفتار ویژه پدیده پرسپولیس در اکباتان
-
دستاورد پزشکان آمریکایی؛ چگونه یک بیمار ۴۸ ساعت بدون ریه زنده ماند؟
-
رونمایی از کراساوری که با نور خورشید شارژ میشود
-
افزایش حقوق نیروهای امنیت سایبری تا ۱۲۰ درصد
-
یک اروپایی خیال هواداران استقلال را راحت کرد
-
تحلیل زیدآبادی از پایانبندی مذاکرات استانبول
-
تحرکات تازه و مشکوک آبراهام لینکلن در نزدیکی ایران
-
امروز در پرسپولیس، یک ستاره درخشان متولد شد
-
اقدام مخفیانه اسرائیل درباره جنگ احتمالی با ایران
-
برد مهم پرسپولیس با کشف جدید اوسمار
-
رفتار ویژه پدیده پرسپولیس در اکباتان
-
افزایش حقوق نیروهای امنیت سایبری تا ۱۲۰ درصد
-
یک اروپایی خیال هواداران استقلال را راحت کرد
-
نامه تاج به شورای امنیت درباره بازیکنان بازداشتی
-
مشاور رهبری با آمریکا و اسرائیل اتمام حجت کرد
-
طرح ضرغامی برای تغییر کاربری سفارت آمریکا در تهران
-
ادعای انگلیس درباره «حادثه» در تنگه هرمز
-
افزایش نرخ ارز در بودجه سال آینده اعلام شد
-
الناز ملک با گریم گوگوش، همه را خاطرخواه خود کرد!
-
شروط جدید و جنجالی فرانسه برای مذاکرات با ایران
-
خبر شوکهکننده درباره خط تولید شربت تریاک
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
جدول لیگ برتر بعد از شکست استقلال
-
سارا منجزیپور: باید از فولاد باشیم تا دوام بیاوریم
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر