اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۱۲۳۷۱۱۴
۲۶۹
۲۶۹
پ

یک فایده مهم شیرین‌کننده‌های کم کالری

از آنجائیکه مصرف کنندگان اغلب به دنبال جایگزین هایی برای شکر هستند، محققان را بر آن داشته اند تا درصدد ایجاد شیرین کننده های مصنوعی کم کالری برآیند.

مهر نوشت: از آنجائیکه مصرف کنندگان اغلب به دنبال جایگزین هایی برای شکر هستند، محققان را بر آن داشته اند تا درصدد ایجاد شیرین کننده های مصنوعی کم کالری برآیند.

ترکیب رژیم غذایی، از جمله مصرف قند، می‌تواند بر ترکیب باکتری‌های روده تأثیر بگذارد که نهایتاً بر سلامت کلی تأثیر می‌گذارد.

مطالعه اخیر اثرات پری بیوتیک ها یا محرک‌های باکتری، یک شیرین کننده جدید را بررسی کرد.

محققان دریافتند که شیرین کننده جدید کم کالری باعث رشد باکتری‌های مفید روده می‌شود.

کربوهیدرات‌ها بخشی از یک رژیم غذایی سالم هستند، اما پزشکان اغلب توصیه می‌کنند مصرف شکر بسیار تصفیه شده را محدود کنید. از این رو، محققان علاقه مند به حفظ شیرینی محصولات و در عین حال کاهش مصرف کلی قند بوده اند.

کربوهیدرات‌ها جز ضروری رژیم غذایی انسان هستند. کربوهیدرات‌ها در نهایت به گلوکز تجزیه می‌شوند و انرژی بدن را تأمین می‌کنند. با این حال، خوردن مقادیر زیاد کربوهیدرات‌های ساده، مانند قند سفره، می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مانند چاقی شود.

مردم باید برای حفظ رژیم غذایی متعادل که شامل مقادیر بیش از حد قند نباشد، تلاش کنند.

یکی دیگر از اجزای حیاتی سلامت، حفظ میکروبیوم روده سالم یا باکتری‌های مفیدی است که در روده ما زندگی می‌کنند. میکروبیوم روده به حفظ سلامت بدن از جمله متابولیسم و پاسخ ایمنی کمک می‌کند. میکروبیوم روده را می‌توان تحت تأثیر رژیم غذایی قرار داد.

دانشمندان در این مطالعه، شیرینی یک شیرین کننده جدید را آزمایش کردند و دریافتند که تأثیر مثبتی بر میکروبیوم روده دارد.

مطالعه مورد بحث استفاده از یک شیرین کننده مصنوعی کم کالری خاص را ارزیابی کرد. این شیرین کننده ترکیب موگروسیدهای اصلاح شده با آنزیم‌ها و galactooligosaccharideها (GOS)، نوعی قند موجود در محصولات لبنی، برخی از سبزیجات ریشه‌ای و حبوبات بود.

محققان از این ترکیب استفاده کردند زیرا GOS دارای خواص پری بیوتیک ها است، به این معنی که آنها برای میکروارگانیسم های ساکن در میزبان انسان مفید هستند. GOS همچنین کالری کمی هم دارد.

این عصاره بسیار شیرین‌تر از شکر است. هنگامی که با آنزیم‌های خاصی ترکیب می‌شود، طعمش بهبود می‌یابد. ترکیب این عوامل از نظر تئوری، مصرف قند را کاهش می‌دهد و به مزایای سلامتی شیرین کننده می‌افزاید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج