۱۲۵۵۵۹۷
۲۱۲۹۳
۲۱۲۹۳
پ

استدلال متفاوت درباره تصویر منتسب به یگان ویژه

در روزهای گذشته و به دنبال شروع اعتراضات خیابانی، تصاویری از برخی افراد با یونیفرم های نظامی در حال تخریب اموال عمومی مانند موتورسیلکت ها، خودروها و ساختمان ها منتشر می شد، اتفاقی که در اعتراضات پیشین نیز دیده شده بود.

روزیاتو: در روزهای گذشته و به دنبال شروع اعتراضات خیابانی، تصاویری از برخی افراد با یونیفرم های نظامی در حال تخریب اموال عمومی مانند موتورسیلکت ها، خودروها و ساختمان ها منتشر می شد، اتفاقی که در اعتراضات پیشین نیز دیده شده بود. نیروی انتظامی و مقامات رسمی همواره تخریب اموال عمومی را رد کرده و مدعی شده اند که این افراد با پوشیدن یونیفرم های نیروهای نظامی و تخریب اموال مردم سعی در تخریب چهره این نیروها در چشم مردم را دارند.

استدلال متفاوت درباره تصویر منتسب به یگان ویژه

در واکنش به تصاویر اخیر از تخریب اموال عمومی توسط افرادی که لباس نیروهای ویژه نیرو انتظامی را به تن دارند، مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است:

 درپی انتشار فیلمی در فضای مجازی که در آن سه نفر با پوشیدن لباس های شبیه به لباس پلیس اقدام به تخریب اموال شهروندان می کنند با اشاره به اینکه در بررسی های صورت گرفته مشخص شد این افراد پلیس نبوده و با ظاهری شبیه به کارکنان یگان امداد با استفاده از شرایط موجود به دنبال مخدوش کردن چهره پلیس بوده اند، تاکید کرد: دستگیری این افراد فرصت طلب در دستور کار است. پلیس خود را همواره خادم و خدمت گذار مردم می داند و همه تلاش خود را به کار بسته است تا از امنیت و آرامش و آسایش خاطر شهروندان صیانت و پاسداری نمایند و بطور حتم اینگونه برخوردهای سخیف به هیچ عنوان مورد تائید پلیس نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورخاقان، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح نیز در این باره می گوید: پس از بررسی کامل فیلم و انجام تحقیقات لازم در موقعیت وقوع آن، مشخص شد که محتوای این فیلم از اساس کذب بوده و صحنه‌سازی صورت گرفته است. نوار سفیدرنگی که در کلاه افراد به ظاهر پلیس داخل فیلم دیده می‌شود اساسا در کلاه‌ نیروهای یگان امداد و یگان ویژه پلیس وجود ندارد؛ ضمن آنکه بعضی از باتوم‌هایی که در این فیلم در دست افراد به‌ظاهر پلیس قرار دارد، متفاوت از باتوم‌های نیروی انتظامی است و افراد نمایش داده شده در فیلم از ماموران نیروی انتظامی نیستند.

دانیال معمار، سردبیر روزنامه همشهری نیز با انتشار عکسی از این ویدئو در توئیتر خود نوشت: «پلیس چندهفته قبل اعلام کرد که مواظب اراذل پلیس‌نما باشید. حالا فیلم این اشرار منتشر شده است. نهادهای امنیتی به‌دنبال آنها هستند، اما مواظب باشید؛ ماموریت آنها تخریب و کشته‌سازی است و محدودیتی در خشونت ندارند.»

استدلال متفاوت درباره تصویر منتسب به یگان ویژه

روزنامه همشهری نیز در مطلبی با عنوان «ماجرای پلیس‌نماها در شهر» نوشته است: «ماموران پلیس درحالی‌که باتوم‌ به‌دست دارند و خشمگین هستند مشغول تخریب موتورسیکلت‌های پارک شده در خیابان می‌شوند و حتی به شیشه برخی خانه‌ها هم رحم نمی‌کنند.» این صحنه‌ای وحشتناک از فیلم کوتاهی است که این روزها در شبکه‌های اجتماعی تحت عنوان تخریب اموال مردم به‌دست نیروهای ضدشورش منتشر شده است، اما آیا واقعا این افرادی که در فیلم می‌بینیم مأموران پلیس هستند؟

این روزها خیلی‌ها درباره فیلم منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی درباره تخریب اموال عمومی به‌دست مأموران پلیس صحبت می‌کنند، اما اغلب با دیده تردید به این تصاویر نگاه می‌کنند. مگر می‌شود مأموران پلیس که باید حافظ جان و مال مردم باشند، دست به تخریب اموال آنها بزنند؟ آیا این فیلم‌ها واقعی است؟ در پشت‌پرده چنین تصاویری چه افرادی هستند و با چه اهدافی دست به این کار می‌زنند؟

در شرایطی که درگیری‌های خیابانی در برخی مناطق به‌طور جسته و گریخته دیده می‌شود، برای شناسایی مأموران قلابی یا افرادی که برای ضربه زدن به نیروهای حافظ امنیت از لباس و تجهیزات آنها استفاده می‌کنند، چه باید کرد؟ یک کارشناس انتظامی ضمن بررسی فیلم‌هایی که در روزهای گذشته منتشر شده است راهکارهای قابل توجهی ارائه می‌کند.

او می‌گوید: متأسفانه شاهد این هستیم که لباس و تجهیزات نظامی و انتظامی در مناطق خاصی از شهر به‌وفور در دسترس است و به فروش می‌رسد و هر فردی می‌تواند با مراجعه به چنین مغازه‌هایی البسه، تجهیزات و حتی درجه‌های نظامی و انتظامی را در قبال پرداخت پول تهیه کند. گذشته از فیلم‌هایی که این روزها از تخریب اموال مردم توسط اشراری که لباس پلیس بر تن دارند منتشر می‌شود، پیش از این نیز بارها شاهد دستگیری مأموران قلابی بودیم که با پوشیدن لباس پلیس یا سایر ارگان‌های نظامی دست به سرقت، کلاهبرداری یا سایر جرائم زده‌ بودند. در این شرایط، مجموعه نظامی و انتظامی باید به این فکر باشند که با تدابیری زمینه سوءاستفاده از این وسایل را از بین برود.

وی ادامه می‌دهد: پلیس باید به این فکر باشد که تولید و فروش چنین اقلامی داخلی شود. با این کار هم کمکی به اشتغال و تولید شده و هم کنترلی بر توزیع و استفاده از البسه نظامی و انتظامی وجود خواهد داشت. این نکته درباره سایر تجهیزات نیز صادق است؛مثلا سرباز نیروی انتظامی برای تهیه یک دست لباس به میدان گمرک مراجعه می‌کند، اما این کار منعی ندارد. در چنین مواردی باید نیروهای نظامی و انتظامی از طریق مراکزی که در یگان‌های محل خدمت‌شان وجود دارد نسبت به تهیه البسه مورد نیازشان اقدام کنند.

این کارشناس انتظامی در ادامه می‌گوید: وقتی تولید و توزیع از طریق خود مراکز نظامی انجام شود، رفته‌رفته بازار فروش این اقلام در بیرون رونق خود را از دست داده و حتی ممنوع می‌شود. پیش از این در پرونده‌های مختلفی شاهد بودیم که به‌طور مثال برخی افراد برای وصول طلب‌شان یک دست لباس نظامی تهیه و به تن دوست‌شان می‌کردند و با جا زدن او به‌عنوان مأمور شروع به تهدید فرد بدهکار کرده و از این طریق هم خود و هم دیگران را به دردسر می‌انداختند.

او در ادامه می‌گوید: در کنار همه راهکارهایی که برای پیشگیری از ظهور مأموران قلابی وجود دارد شهروندان نیز باید در این موضوع مشارکت داشته باشند و خدمتگزاران خود در پلیس را یاری دهند. شهروندان می‌توانند درصورت مشاهده مأموران قلابی یا افرادی که از لباس و تجهیزات پلیس سوءاستفاده می‌کنند، مراتب را با پلیس۱۱۰ در میان بگذارند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج