۱۲۷۵۱۲۸
۴ نظر
۱۳۳۴۴
۴ نظر
۱۳۳۴۴
پ

تصاویری جالب از جانشین لوکس پراید

کیا پگاس به عنوان جانشین لوکس پراید به زودی راهی خیابان‌ها خواهد شد. این خودرو از یک پیشرانه ۱.۴ لیتری تنفس طبیعی بهره می‌برد که حداکثر توان ۹۴ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۳۲ نیوتن متر ایجاد می‌کند. پگاس با گیربکس ۴ سرعت اتوماتیک و ۵ سرعت دستی قابل سفارش است.

روزگار خودرو: کیا پگاس به عنوان جانشین لوکس پراید به زودی راهی خیابان‌ها خواهد شد. این خودرو از یک پیشرانه ۱.۴ لیتری تنفس طبیعی بهره می‌برد که حداکثر توان ۹۴ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۳۲ نیوتن متر ایجاد می‌کند. پگاس با گیربکس ۴ سرعت اتوماتیک و ۵ سرعت دستی قابل سفارش است.

این خودرو می‌تواند در مدت زمان ۱۰.۶۷ ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد.

2779169_588

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    ازقیمت بگو

  • عقاب

    تقریبا 600تومن میشه

  • ناشناس

    اول ببینید آشغال دیگه ای نباشد نگران قیمت نباشید

  • ناشناس

    پراید که کره ای بود این هم خارجی پس خودرو ساز نداریم منتاژ کار هستیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج