با انجام تغییرات گسترده در مدل های جدید
تولید انبوه دنا جوانان و تارای سال ایران خودرو آغاز شد
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این که با بهبود مشخصات و کیفیت محصولات در مسیر افزایش رضایتمندی مشتریان گام برمی داریم، اعلام کرد: به زودی محصول جدید تارای سال که طبق نظرات مشتریان بهبود یافته از طریق بورس کالا عرضه خواهد شد.
ایکوپرس: مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این که با بهبود مشخصات و کیفیت محصولات در مسیر افزایش رضایتمندی مشتریان گام برمی داریم، اعلام کرد: به زودی محصول جدید تارای سال که طبق نظرات مشتریان بهبود یافته از طریق بورس کالا عرضه خواهد شد.

مهدی خطیبی در مراسم تولید انبوه دو محصول دنا جوانان و تارای سال با بیان این که در محصول دناجوانان تغییرات اساسی نسبت به نسخه قبلی ایجاد شده، گفت: قوای محرکه جدید (موتور جدید پرقدرت EFP با گشتاور ۲۴۰ نیوتن متر و گیربکس شش سرعته) و افزودن سیستم های جدید کی لس، سنسور نور و باران، سامانه پایش فشاد باد تایرها و... در مسیر تحقق خواست مشتریان صورت گرفته است.
وی با بیان این که بیش از ۱۰ بهبود در محصول تارای سال نسبت به نسخه پیشین ایجاد شده، گفت: هر اقدامی که در گروه صنعتی ایران خودرو در مسیر توسعه محصولات انجام می شود، براساس خواست مشتریان و به خصوص نسل جوان است.
خطیبی تصریح کرد: باید به گونه ای تولیدات را دنبال کنیم که مصرف کنندگان و به ویژه جوانان بتوانند لذت کافی از رانندگی ببرند.
وی افزود: در کنار بهینه سازی که در زمینه ویژگی های فنی و عملکردی خودروها صورت گرفته، تنوع رنگ نیز در محصولات براساس نیاز مصرف کنندگان اعمال شده است که سبب افزایش جذابیت آن برای قشر جوان شده است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با تاکید بر این که تغییرات باید برای مردم و مشتریان ملموس باشد، گفت: تولید محصولات را به سمتی برده ایم که مصرف کنندگان با افتخار محصول ساخت داخل را انتخاب کنند و ما نیز با افتخار طبق تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر خودکفایی و تولید ملی، محصولات را مزین به مهر «ساخت ایران» می کنیم.
خطیبی با بیان این که به زودی شاهد عرضه دو محصول دناجوانان و تارای سال به بازار خواهیم بود، تصریح کرد: در اسفندماه خودروی جدیدی از خانواده هایما به سبد محصولات ایران خودرو اضافه خواهد شد و به این ترتیب تعداد خودروهای هایما به چهار مدل شاسی بلند خواهد رسید.
به گفته وی، در نیمه های سال آینده دو محصول جدید ری را و محصول پروژه TF۲۱ نیز وارد بازار خواهند شد.
خطیبی همچنین از تولید انبوه کشنده آتامان تا پایان سال خبر داد و گفت: اولین کشنده داخلی ایران خودرو دیزل در اسفندماه به تولید انبوه خواهد رسید.
قائم مقام تامین و تولید گروه صنعتی ایران خودرو نیز در این مراسم، رشد در گروه صنعتی ایران خودرو را رشدی متوازن خواند و گفت: به دستور مدیرعامل گروه، همان طور که در کمیت شاهد افزایش در شمارگان تولید هستیم در موضوع توسعه و تنوع محصولات نیز برنامه های متنوعی در مرکز تحقیقات ایران خودرو درحال اجرا است که امروز دو محصول حاصل این عزم و اراده را به تولید انبوه رسانده ایم.
کیانوش پورمجیب ضمن برشمردن بهبودهای صورت گرفته در دناجوانان و تارای سال نسبت به نسخه های پیشین افزود: دنا با قوای محرکه به روزتر و مصرف سوخت یک لیتر کم تر و مجهز به سامانه برق و الکترونیک متعلق به گروه صنعتی ایران خودرو به تولید انبوه رسیده است.
وی اظهار کرد: یکی از مزایای سامانه برق و الکترونیک ایران خودرو در تک نود بودن است که تمامی کارکردها توسط یک نود صورت می گیرد که سرعت پردازش توسط این سامانه نسبت به سامانه های پیشین بالاتر، به روزتر و کارآمدتر است، به گونه ای که به راحتی می توان امکانات جدیدی را برای محصولات تعریف و اجرا کرد.
پورمجیب محصولات جدید را منطبق با استانداردهای تکلیف شده توسط سازمان استاندارد دانست و گفت: عمده استانداردهای جدیدی که سازمان استاندارد تکلیف کرده است را در محصولات جدید و به روز شده به کار برده ایم، سامانه های مختلف پایش فشاد باد تایرها، ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، سامانه تعویض بهینه دنده، سنسور نور و باران، کنترل پایداری الکترونیکی، صندوق پران به وسیله پا و... از جمله این بهبودهاست.
به گفته پورمجیب، دنا و تارا استاندارد ایمنی برخورد با عابر پیاده را نیز با موفقیت پشت سر گذاشته اند.
وی تغییرات اعمال شده در محصولات را براساس نتایج نظرسنجی از مشتریان دانست و گفت: گرم کن صندلی، تغییر گرافیک چراغ عقب، جعبه ذخیره کننده برخی محتویات برای صندلی عقب و جلو، تغییر محل کلیدهای شیشه بالابر از کنسول میانی به روی درها از جمله خواسته های مشتریان بوده که در محصولات اعمال شده است.
قائم مقام تامین و تولید ایران خودرو تصریح کرد: تمامی اقدامات صورت گرفته در جهت رضایتمندی مشتریان است که امیدواریم به این هدف دست یابیم، البته مسیر ارتقای محصولات و کیفی سازی آن بی پایان است.
تبلیغات متنی
-
اقدام نقلوانتقالاتی تراکتور درباره ستاره پرسپولیسی
-
پاداش خاص پرسپولیسیها آب رفت!
-
ادعایی درباره ارسال پیام پزشکیان به ترامپ از طریق ویتکاف
-
هشدار دوباره بیل گیتس به سرمایهگذاران هوش مصنوعی
-
عکس روز ناسا از یک قمر محکوم به فنا!
-
اسرائیل شبانه این کشور را مورد هدف قرار داد
-
تصاویر رزمایش آمریکا و کشورهای عربی در خلیج فارس
-
فال روزانه دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
پوستر معنادار رسانه مرتبط با سپاه جلبتوجه کرد
-
یمن: در صورت حمله آمریکا به ایران وارد عمل میشویم
-
پیغام شبانه عراق به ایران درباره جنگ همه جانبه
-
یک ناو هواپیمابر دیگر آمریکا به سمت ایران حرکت کرد
-
عکس ترانه، علی دایی و فردوسیپور روی جلد یک روزنامه
-
جدایی پدیده پرسپولیس منتفی شد
-
صحبتهای عموی سپهر ابراهیمی در یک گفتگوی تلفنی
-
ادعایی درباره ارسال پیام پزشکیان به ترامپ از طریق ویتکاف
-
اسرائیل شبانه این کشور را مورد هدف قرار داد
-
تصاویر رزمایش آمریکا و کشورهای عربی در خلیج فارس
-
یمن: در صورت حمله آمریکا به ایران وارد عمل میشویم
-
پیغام شبانه عراق به ایران درباره جنگ همه جانبه
-
یک ناو هواپیمابر دیگر آمریکا به سمت ایران حرکت کرد
-
عکس ترانه، علی دایی و فردوسیپور روی جلد یک روزنامه
-
صحبتهای عموی سپهر ابراهیمی در یک گفتگوی تلفنی
-
لیست استانهایی که دوشنبه تعطیل شدند
-
چند ایراد در اجرای کالابرگ که مردم را لای منگنه گذاشت
-
فرمانده یگان ویژه: از سلاح گرم در اعتراضات استفاده نکردیم
-
استوری پسر پزشکیان در ساعات اخیر توجهبرانگیز شد
-
پشتپرده مذاکرات پنهانی روسیه با گروسی بر سر ایران
-
منچستر در لندن توپچیها را به توپ بست!
-
اظهارات تازه والدین سپهر ابراهیمی منتشر شد
-
استقرار زیردریاییهای ایران در تنگه هرمز
-
دو سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
درخواست بازخواست از صداوسیما در پی اتفاقات اخیر
-
ورود کاروان نظامی آمریکا به کشور همسایه ایران
-
طرز تهیه کیک یخچالی موز و گردو در چند دقیقه
-
درگذشت کارگردان جوان سینمای ایران
-
بارش برف ۹ جاده را مسدود کرد
-
خبر مهم درباره اتصال اینترنت در ساعات آینده
-
ارتش آمریکا خودروهای سنگین جنگی به خاورمیانه اعزام کرد
-
دیدار فرمانده سنتکام با رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل
-
تلگرام، توئیتر و اینستاگرام برای لحظاتی رفع فیلتر شدند
-
تکلیف تعطیلی مدارس تهران برای فردا اعلام شد
-
اوضاع اینترنت کشور عجیب و غریب شد
-
سازمان لیگ، ۲ امتیاز از استقلال و تراکتور کم کرد!
-
ناو آبراهام لینکلن به دریای عرب رسید
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر