جاباما
۱۳۰۰۳۴۵
۲۷۵۷
۲۷۵۷
پ

طرز تهیه کیک پرتقالی مجلسی با بافت عالی

کیک پرتقالی یکی از کیک های بسیار خوش طعم است که در میان افراد نیز بسیار پرطرفدار می باشد، در زمان تهیه این کیک باید به برخی نکات به خوبی توجه داشت.

نمناک: کیک پرتقالی یکی از کیک های بسیار خوش طعم است که در میان افراد نیز بسیار پرطرفدار می باشد، در زمان تهیه این کیک باید به برخی نکات به خوبی توجه داشت.

روش پخت کیک پرتقال در منزل، برای تهیه عصرانه ای خوشمزه و سالم، پیشنهاد این بخش از آموزش شیرینی پزی در نمناک است که تقدیمتان می شود. رسپی که در ادامه خواهید خواند مناسب برای ۸ وعده سرو است و ۵۸۱ کیلو کالری دارد.

مواد لازم برای تهیه کیک پرتغال

مواد لازم میزان لازم
آرد الک شده ۲ و نیم فنجان  (۳۰۰ گرم)
بیکینگ پودر ¾ قاشق چایخوری 
نمک ¼ قاشق چایخوری 
شکر دانه ریز  ۱ فنجان (۲۰۰ گرم)
پوست ترتغال  ۲ قاشق غذاخوری (حدود ۳ عدد پرتقال)
روغن نباتی ۱ فنجان  (۲۴۰ میلی لیتر)
آب پرتغال تازه  ¾ فنجان (آب حدود ۳ عدد پرتقال / ۱۸۰ میلی لیتر)
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک پرتقالی مجلسی با بافت عالی

مواد لازم برای سس یا لعاب روی کیک پرتقال

1 فنجان پودر قند (120 گرم)

پوست ½ پرتقال

2 قاشق غذاخوری آب پرتقال (حدود 1/2 پرتقال)

دستورالعمل و طرز تهیه کیک پرتقالی

برای پخت کیک فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کرده و قالب کیک را با کره چرب کنید یا آرد به کف آن بپاچید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه بزرگ دیگر شکر و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. پوست را با انگشت به شکر بمالید تا شکر به رنگ نارنجی روشن در بیاید. روغن، تخم مرغ، آب پرتقال و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

ترکیب آماده را داخل مخلوط آرد بریزید و با همزن بزنید تا تمام آرد یکدست شود و سپس خمیر را در قالب کیک آماده شده بریزید.

به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان چوبی که در مرکز کیک فرو کرده اید با چند خرده نمناک بیرون آمد، بپزید.

اگر روی کیک خیلی قهوه ای به نظر می رسید بعد از حدود یک ساعت آن را با فویل بپوشانید.

پس از پخت کامل کیک اجازه دهید کیک به مدت 15 دقیقه در قالب خنک شود.

طرز تهیه کیک پرتقالی مجلسی با بافت عالی

طرز تهیه سس یا لعاب روی کیک پرتقال

برای تهیه لعاب روی کیک در یک کاسه کوچک، شکر، پوست و آب پرتقال را با همزن بزنید تا یکدست شود.

ترکیب یکدست آماده شده را روی کیک خنک شده بریزید و بگذارید 30 دقیقه بماند تا خودش را بگیرد.

راز و نکات خوشمزه شدن کیک پرتقال

مالیدن پوست پرتقال به شکر کمک می کند تا روغن های پوست آزاد شده و جذب شکر شده و طعم پرتقال بهتر احساس شود.

تخم‌مرغ‌ها باید در دمای اتاق باشند تا اطمینان حاصل شود که به طور یکنواخت در خمیر شما بدون مخلوط کردن بیش از حد مخلوط می‌شوند. اگر فراموش کردید که تخم‌مرغ‌ها را بیرون بیاورید، سریعاً آنها را با قرار دادن آنها در یک کاسه بزرگ و پوشاندن آنها با آب گرم به مدت 5 دقیقه به دمای اتاق برسانید.

خمیر را هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. شما نباید خمیر را بیش از حد مخلوط کنید زیرا می تواند کیک را شکننده و سفت کند.

پوست کندن پرتقال ها قبل از آب گیری بسیار ساده تر است، بنابراین ابتدا پوست آن را پوست بگیرید.

توجه داشته باشید که فقط قسمت اصلی پرتقال را پوست بگیرید زیرا قسمت های سفید آن تلخ می شود.

برای گرفتن آب بیشتر از یک پرتقال، آن را با کف دست خود روی میز بغلتانید تا داخل میوه شل شود.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج