دفاع ۳ چهره ماندگار از عملکرد فرجی دانا
دکتر پرویز جبهدار، دکتر منوچهر ستوده و دکتر منصور نیکخواه بهرامی سه تن از اساتید برجسته و چهره ماندگار کشور با انتقاد از استیضاح وزیر علوم، تاکید کردند: با نگه داشتن افرادی مثل رضا فرجی دانا در راس امور می توانیم شاهد پیشرفت فضای علمی دانشگاه ها باشیم .
ایسنا: دکتر پرویز جبهدار، دکتر منوچهر ستوده و دکتر منصور نیکخواه بهرامی سه تن از اساتید برجسته و چهره ماندگار کشور با انتقاد از استیضاح وزیر علوم، تاکید کردند: با نگه داشتن افرادی مثل رضا فرجی دانا در راس امور می توانیم شاهد پیشرفت فضای علمی دانشگاه ها باشیم .
دکتر پرویزجبه دار مارالانی چهره ماندگار مهندسی برق ایران در رابطه با بحث استیضاح وزیر علوم گفت: رضا فرجی دانا فردی واقعا شایسته و توانمند در حوزه مدیریت،دانش اخلاق و ایمان است.
دکتر پرویزجبه دار مارالانی چهره ماندگار مهندسی برق ایران در رابطه با بحث استیضاح وزیر علوم گفت: رضا فرجی دانا فردی واقعا شایسته و توانمند در حوزه مدیریت،دانش اخلاق و ایمان است.
وی با بیان اینکه فرجی دانا از شاگردان او در سال های ۶۳ و۶۴ بوده است افزود: اگر این وزیر از وزارتخانه کنار گذاشته شود بعید می دانم دیگر کسی بتواند جای او را بگیرد و همچون او توانمند مدیریت کند. ۲۴ سال تجربه او در فضاهای علمی نشانگر آن بوده که وی فردی قانونمدار است و توانایی آن را دارد که دانشگاه ها را به سمتی ببرد که واقعا معنی دانشگاه پیدا کنند.
این چهره ماندگار همچنین افزود: ایشان به جز آنکه می توانند به دانشگاه ها تحقق واقعی بدهند توانگر این مهم نیز هستند که فضای علمی و شایسته سالاری را به دانشگاه ها برگردانند.
استاد قدیمی وزیر علوم با بیان اینکه این فرد جزو معدود افرادی است که به جز توانمندی در مدیریت علمی،به لحاظ اخلاقی و قانونمداری نیز شناخته می شود اظهار کرد: من به شخصه به توانمندی های او در تمام حوزه ها ایمان دارم و کنار گذاشتن او را امری غیرعاقلانه می دانم.
دکتر پرویز جبه دار همچنین افزود: وضعیت دانشگاه ها از زمان مدیریت فرجی دانا به وضوح تغییر کرده و این علمی شدن فضاهای دانشگاهی را مدیون توانمندی های این فرد هستیم.
اولین چهره ماندگار در مهندسی برق ایران همچنین ابراز امیدواری کرد: با نگه داشتن افرادی مثل رضا فرجی دانا در راس امور می توانیم شاهد پیشرفت فضای علمی دانشگاه ها و همچنین ارتقای سطح کیفی اساتید نیز باشیم زیرا شایسته سالاری یکی از عواملی است که همیشه در راس امور کار این مدیر قرار داشته و دارد.
باعث دلسردی مدیران نشویم
دکتر منوچهر ستوده ایرانشناس و بنیانگذار جغرافیای تاریخی نیز معتقد است: برنامه های جدیدی که فرجی دانا در وزارت علوم به اجرا گذاشته از هر لحاظ باعث رشد در این حوزه شده بود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون افتخار دیدار حضوری با فرجی دانا را نداشته است گفت: اما جوانانی که همواره به من عنایت دارند بارها از توجه ایشان به دانشگاه ها صحبت کرده اند .
وی ابراز امیدواری کرد: امیدوار بودم روزی دانشگاه های کشور به تکاپوی بیشتری بیفتد و جوانان این سرزمین ره به کار بیشتری وادارد.
وی همچنین گفت: شنیده بودم از زمان شروع وزارت ایشان یک سری برنامه های جدیدی به اجرا در آمده بود که باعث پیشرفت شده بود، گرچه تا رسیدن به نمره دلخواه هنوز فاصله داریم،با این حال فقدان مدیرانی که به فکر دانشگاه و ارتقای دانش ایران هستند ما را به خسران برای کشور و جامعه دانشگاهی می دانم.
وی همچنین با بیان اینکه برخوردهای این چنینی با مدیران لایق می تواند باعث عقبگرد جامعه علمی کشور در دانش های مختلف باشد، گفت: امیدوارم با مدیران دلسوز که خواستار تحول در جامعه دانشگاهی کشور هستند فرصت بیشتری داده شود تا موجب دلسردی این افراد نشده و بتوانند در فرصت کافی به اهداف خود جامه عمل بپوشانند.
از استیضاح وزیر علوم تعجب می کنم
دکتر منصور نیکخواه بهرامی، استاد ممتاز دانشکده فنی دانشگاه تهران و چهره ماندگار نیز با بیان اینکه فرجی دانا پله پله بالا آمده و کسی نبوده که یک دفعه بر جایگاه وزیری نشسته باشد، افزود: فرجی دانا را به خوبی می شناسم و با او کار کرده ام،ایشان سال ها رییس دانشکده فنی دانشگاه تهران و رییس دانشگاه نیز بوده اند.
وی ادامه داد: فرجی دانا بر عکس کسانی که تجربه ای در حوزه های مخصوص نداشته اند و ناگهان تکیه بر صندلی وزارت می زنند شایستگی نشستن بر این جایگاه را داشت و از عهده مدیریت این وزارت تاکنون به خوبی بر آمده است.
نیکخواه بهرامی تاکید کرد: فرجی دانا فردی است که تمام مراحل علمی را به ترتیب طی کرده و تجربه های استاد دانشگاه تا رییس دانشکده و رییس دانشگاه بودن را دارد بنابراین فردی است که از همه حیث برای این جایگاه مناسب تر است.
این چهره ماندگار همچنین افزود: فرجی دانا وزارت علوم را به خوبی می شناسد،دانشگاه را می شناسد و برای ارتقای آنها تمام توانش را به کار بسته است.
به گزارش ایسنا، دکتر نیکخواه بهرامی با بیان اینکه فرجی دانا بهترین و لایق ترین فردی است که می تواند در این جایگاه باشد گفت: آنقدر مسائل مهم تر داریم که باید به آن بپردازیم که واقعا تعجب می کنم چرا می خواهند این وزیر را استیضاح کند و برای چنین کاری وقت می گذارند.
استاد ممتاز دانشکده فنی دانشگاه تهران همچنین تاکید کرد: وزارت علوم چه مشکلی دارد و دانشگاه ها با چه چالش مهمی دست و پنجه نرم می کنند که لازم باشد وزیر این وزارتخانه مورد استیضاح قرار بگیرد.
وی افزود: آنقدر مشکلات جدی و مهمی داریم که باید ابتدا آنها حل شود و بعد بیاییم ببینیم وزارت علوم چه مشکلی دارد.
وی در توضیح این گفته خود توضیح داد: وزارت علوم امروز نسبت به وزارتخانه های دیگر اصلا مشکلی ندارد و توانمندی های این فرد واقعا قابل ستایش است.
تبلیغات متنی
-
ورود عجیب هواداران به ورزشگاه نقشجهان
-
پایان ۵ روز انتظار؛ پیکر نوجوان گمشده در ارتفاعات اهر پیدا شد
-
استایل چشمگیر حمیرا ریاضی و نسیم ادبی در کنسرت بانوان
-
ترافیک اینترنتِ ایران در این ساعات کاهش یافت
-
جدایی شوکهکننده انزو مارسکا از جمع آبیهای لندن
-
رهبر کره شمالی و دخترش در جشن سال نو ۲۰۲۶
-
مهدی طارمی در اعتراض به وضع موجود استوری گذاشت
-
ترکیب سپاهان و استقلال در آخرین بازی نیم فصل
-
وزیر علوم: هیچکس حق برخورد خودسرانه با دانشجویان را ندارد
-
کشته شدن چند نفر در تجمعات امروز تایید شد
-
خوراک سریع و خوشمزه بادمجان ایتالیایی با سس سویا
-
آدان: استقلال، رئال مادرید ایران است
-
۲۰ نفر در ناآرامیهای کوهدشت بازداشت شدند
-
فرمانده کل ارتش پیام صادر کرد
-
نخستین تصاویر از آتشسوزی مهیب امروز در مشهد
-
ترافیک اینترنتِ ایران در این ساعات کاهش یافت
-
کشته شدن چند نفر در تجمعات امروز تایید شد
-
۲۰ نفر در ناآرامیهای کوهدشت بازداشت شدند
-
نخستین تصاویر از آتشسوزی مهیب امروز در مشهد
-
چهره پزشکیان در این تصویر مورد توجه قرار گرفت
-
مهدی تاج با این اظهارات، شایعات اخیر را پررنگ کرد!
-
لحظات شهادت امیرحسام خدایاری در کوهدشت
-
اخراج خلبان یزد ایر به دلیل سوار نکردن استاندار؟
-
وزیر ورزش: هنجارشکنی شد، داور بازی را تعطیل کند
-
نخستین ویدیو از اعتراضات شب گذشته
-
ایران - اسپانیا در خرداد تقریبا نهایی شد
-
جایگاه عجیب اسکان هواداران در دیدار استقلال و سپاهان!
-
توقف پروازها در فرودگاه مهرآباد؟
-
سرمایهگذاری میلیارد دلاری برای ساخت یک شهربازی در تهران!
-
واکنش وزارت علوم به اتفاقات دیشب دانشگاه شهید بهشتی
-
برترین سریال کرهایهای سال ۲۰۲۵ معرفی شدند
-
کمپین «نخریدن لبنیات» کار دست تولیدکنندگان داد
-
رئیس جدید بانک مرکزی رسماً کار خود را آغاز کرد
-
اولین واکنش به اتفاقات ساعات اخیر فسا
-
تهران کارت پستال شد، جادههای شمال سوت و کور
-
اولین واکنش به خبر استعفای جنجالی ساعات اخیر
-
عکسی از جنتیِ ۹۹ ساله در جلسه امروز شورای نگهبان
-
تصویری که از جو امروز مجلس توجهبرانگیز شد
-
ماجرای فیلمی از ویشکا آسایش که جنجالی شده است
-
سخنرانی پزشکیان به درگیری لفظی ختم شد
-
در اقدامی غیرمنتظره یک خیابان به نام بازیگر زن مشهور درآمد
-
نطق شبانه لاریجانی درباره ناآرامیهای اخیر
-
جمله پزشکیان درباره دلار به شدت خبرساز شد
-
ادعای جدید نتانیاهو درباره حمله به ایران!
-
ترامپ: به زودی برای ایران تصمیم میگیرم
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر