۱۳۰۹۳۳۸
۱۶۴۸۷
۱۶۴۸۷
پ

تنگه کافرین به خاطر بی‎حجابی تعطیل شد

فرماندار شهرستان بدره گفت: ورود برخی گردشگران بی حجاب موجب تعطیل شدن تنگه کافرین شد.

فارس: فرماندار شهرستان بدره گفت: ورود برخی گردشگران بی حجاب موجب تعطیل شدن تنگه کافرین شد.

یاسر علیزاده فرماندار شهرستان بدره گفت: با توجه به عدم رعایت حجاب اسلامی از سوی برخی گردشگران در تنگه کافرین بازدید و و‌رود به این منطقه گردشگری تا اطلاع ثانوی تعطیل شد.

1454375_593

وی افزود: این تنگه تنها برای عده ای محدود اشتغال زایی فصلی داشته است.

فرماندار بدره خاطر نشان کرد: در چند وقت اخیر با ورود برخی گردشگران بی حجاب فرهنگ بومی و‌اصیل این منطقه نادیده گرفته شده است.

علیزاده در پایان عنوان کرد: بر همین اساس در راستای تعهد به تکلیف قانونی خود بر محافظت از حریم فرهنگی، دینی و اخلاقی این شهر تصمیم بر این شد این مکان گردشگری فعلا تعطیل شود.

وی در پایان گفت: این مکان گردشگری در صورت متعهد شدن میراث فرهنگی به رعایت ضوابط و استقرار نفراتی برای کنترل این مسأله بازگشایی خواهد شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج