۱۳۱۶۱۳۳
۵۳۲۳
۵۳۲۳
پ

دو فضانورد عربستانی در فضا چگونه نماز می‌خوانند؟

دو فضانورد ۳۳ و ۳۱ ساله عربستانی در پاسخ به سوالی نحوه اقامه نماز در ایستگاه بین المللی فضایی را تشریح کردند.

فرارو: علی القرنی فضانورد عربستانی که چند روزی است به ایستگاه فضایی عزیمت کرده چگونگی وضو و نماز خواندن فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی را بیان کرد.

علی القرنی که به همراه ریانه برناوی نخستین فضانورد زن عربستانی و دو نفر دیگر با یک موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس عازم ایستگاه بین‌المللی فضایی شده گفت که برای اقامه نماز پا‌های خود را در یکی از وسایل موجود در ایستگاه ثابت می‌کند.

وی گفت که در ایستگاه بین المللی فضایی همیشه شناور هستند و تشخیص قبله ممکن نیست، بنابراین به زمین نگاه می‌کند. علی همچنین نمی‌تواند سجده کند، زیرا در فضا به دلیل کمبود جاذبه این کار بسیار دشوار است. او تا آنجا که ممکن است خم می‌شود.

فضانورد عربستانی ادامه داد: در مورد وضو نیز از حباب‌های آب برای خیس شدن حوله استفاده می‌کند تا بتواند وضو بگیرد.

ریانه برناوی هم گفت: نماز خواندن در فضا با اقامه آن روی زمین کاملاً متفاوت است. برای جلوگیری از برخورد با فضانوردان دیگر باید فضای خالی وجود داشته باشد.

وی افزود: نکته دیگر این است که ما باید در هنگام اقامه نماز ثابت باشیم و برای این کار از ابزاری برای ثابت ماندن استفاده می‌کنیم تا بتوانیم نماز بخوانیم.

فضانورد زن عربستانی تاکید کرد، از آنجایی که ایستگاه فضایی همیشه در اطراف زمین می‌چرخد، نمی‌توان جهت قبله را پیدا کرد.

ریانه برناوی و علی القرنی چند روز پیش با سفر به فضا تاریخ‌ساز شدند. این دو فضانورد سعودی یکی از مهم‌ترین سفر‌های فضایی جهان عرب را انجام دادند و ریانه برناوی اولین زن عرب شد که به فضا رفت. کمیسیون فضای عربستان سعودی در واکنش به ماموریت برناوی و القرنی این دو را «منشا غرور ملی» خواند.

سفر برناوی و القرنی روز دوشنبه، ۲۲ ماه مه، از مرکز فضایی کندی در ایالت فلوریدای آمریکا انجام شد. این دو به‌عنوان بخشی از ماموریت چهارنفره «آکسیوم ۲» به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفتند. این اولین سفر شهروندان سعودی به فضا پس از حدود چهل سال است.

برناوی ۳۳ ساله و القرنی ۳۱ ساله روز دوشنبه پس از ۱۷ ساعت سفر به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند و قرار است طی هشت روز حضور در این ایستگاه، چهارده تجربه علمی، آموزشی و پژوهشی انجام دهند.

پیش از این، ۲۶۳ نفر از ۲۰ کشور به ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر کرده‌اند؛ اما عربستان سعودی تنها ششمین کشور تاریخ این ایستگاه است که هم‌زمان دو فضانورد مشغول کار در این ایستگاه داشته است.

دو فضانورد عربستانی در فضا چگونه نماز می‌خوانند؟

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج