۱۳۱۹۵۰۹
۷۹۷۱۲
۷۹۷۱۲
پ

دستاورد بزرگ برای مردم ایران که اصلا قدرش را نمی‌دانند!

آرش هاشمی(روزنامه نگار) با این متن کنایه زده به تغییر ندادن ساعت‌ها و مصائبی که مردم را گرفتار کرده، اوضاع به گونه‌ای‌ست که هر چه می‌گذرد، شرایط سیاه‌تر می‌شود!

برترین‌ها: آرش هاشمی(روزنامه نگار) با این متن کنایه زده به تغییر ندادن ساعت‌ها و مصائبی که مردم را گرفتار کرده، اوضاع به گونه‌ای‌ست که هر چه می‌گذرد، شرایط سیاه‌تر می‌شود!

این روزنامه نگار با انتشار تصویر زیر نوشت: تو دولت روحانی، ۴ صبح هوا تاریک بود؛ اما با دستاوردهای دولت سیزدهم، آسمونِ آبی و روشنِ ۴ صبح رو به وضوح می‌تونیم ببینیم.

photo_2023-06-08_21-52-50

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج