۱۳۴۷۳۹۶
۱۵۳۶
۱۵۳۶
پ

طرز تهیه رب فلفل تند و خوشمزه خانگی

رب فلفل یک چاشنی و سس تند است که می توانید از آن در غذاهای مختلف خود استفاده کنید.

فرارو: رب فلفل یک چاشنی و سس تند است که می توانید از آن در غذاهای مختلف خود استفاده کنید.

اگر فلفل خور حرفه ای هستید از این رب غافل نشوید؛ البته از آنجایی که این رب کاملا ارگانیک و طبیعی است توقع تندی کارخانه ای نداشته باشید و از طعمش لذت ببرید.

طرز تهیه رب فلفل تند و خوشمزه خانگی

مواد لازم برای رب فلفل

فلفل قرمز تند درشت: 1 کیلوگرم

فلفل قرمز تند ریز:3 عدد

فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد

سرکه قرمز: 5 ق غ

سرکه سفید :5 ق غ

شکر: 5 ق غ

نمک: 2ق چ

پودر پاپریکای دودی: 1 ق چ

دستور تهیه رب فلفل خوشمزه

مرحله اول : رب فلفل یا سس فلفل قرمز از خوشمزه ترین و کاربردی ترین رب ها می باشد. برای تهیه این رب ابتدا باید فلفل ها را  به خوبی بشورید سپس باید منتظر باشید تا خشک شود.

مرحله دوم : پس از اینکه فلفل ها خشک شدند با کمک یک چاقو تیز سر فلفل ها را بزنید سپس  از وسط فلفل ها یک برش ایجاد کنید تا دانه های درون آن را خارج کنید. 

مرحله سوم :پس از اینکه دانه ها را خارج کردید فلفل ها را به اندازه متوسط خرد کنید در حدی که درون غذا ساز مشکلی ایجاد نکند. 

مرحله چهارم :  در قابلمه ای که متناسب با حجم فلفل ها است را انتخاب کنید و فلفل هایی را که خرد کرده اید را درون آن بریزید و نزدیک به یک لیتر آب به فلفل ها اضافه کنید و روی حرارت قرار بدهید درب قابلمه را بگذارید تا آب درون قابلمه به جوش بیاید.

مرحله پنجم :  بعد از اینکه آب درون قابلمه به جوش آمد در قابلمه را باز کنید و با کمک گرفتن از یک کفگیر مناسب فلفل ها را هم بزنید و بالا پایین کنید تا فلفل هایی که رو هستند به زیر قابلمه بروند تا حرارت به آن ها بخورد بعد از انجام این کار دوباره درب قابلمه را بگذارید.

مرحله ششم :   پس از اینکه فلفل های درون قابلمه نرم شد فلفل ها را از یک صافی مناسب رد کنید تا آب فلفل ها را گرفته شود . احتیاج به نگه داشتن آب فلفل ها نیست می توانید دور بریزید. علت اصلی رد کرد فلفل ها از صافی از بین بردن کامل تلخی فلفل ها می باشد.

مرحله هفتم :  فلفل هایی که از صافی عبور داده اید را در غذا ساز بریزید و پوره کنید می توانید همراه با فلفل ها یک یا دو حبه سیر نیز پوره کنید ولی این کار کاملا سلیقه ای است. 

مرحله هشتم :  بعد از اینکه این مواد را پوره کردید را توسط یک صافی درون قابلمه بریزید بدین منظور با استفاده از پشت یک قاشق و با فشار آوردن گوشت های فلفل ها را از صافی عبور دهید تا پوست های آن باقی بمانند.

مرحله نهم : سرکه قرمز، سرکه سفید ، شکر، نمک، و پودر پاپریکای دودی را بهفلفل های درون قابلمه بیافزاییدو روی شعله گاز قرار بدهید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد همانند رب گوجه فرنگی

مرحله دهم :بعد از اینکه رب به جوش آمد و شروع به حباب زدن کرد ، درب قابلمه را ببندید  و شعله گاز را بسیار کم کنید تا تمامی آب موجود از سس خارج شود و به غلظت برسد.

مرحله یازدهم : گه گداری درب قابلمه را بردارید  و دیواره های قابلمه را با قاشق تمیز کنید، زیرا رب موجود در دیواره های قابلمه در اثر حرارت می سوزد و تیره می شود، در این صورت رنگ و طعم رب تغییر می کند. پس از به غلظت رسیدن خاموش کنید رب شما حاضر است. 

نکات مهم درباره رب فلفل

به منظور جلوگیری از ته گرفتن رب، دما را بسیار کم کنید و زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید.

رب را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک، شکر یا سرکه اضافه کنید تا مزه آن با مذاق شما سازگار شود.

وقتی رب به قوام مساعد رسید، دما را خاموش کرده و اجازه دهید در دمای اطراف کاملا خنک شود.

رب را در ظرف های شیشه ای پاکیزه و استریل ریخته، بطری ها را تکان دهید تا هوای حاضر در آن ها کاملا خارج شود، پساز آن در بطری ها را مقاوم بسته و در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد رب فلفل

رب فلفل جزو سس و رب میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج