عوامل نزاع دسته جمعی در نوشهر دستگیر شدند
فرمانده انتظامی نوشهر از شناسایی و دستگیری عوامل اصلی درگیری و نزاع دسته جمعی در این شهرستان غربی مازندران خبر داد.
ایرنا: فرمانده انتظامی نوشهر از شناسایی و دستگیری عوامل اصلی درگیری و نزاع دسته جمعی در این شهرستان غربی مازندران خبر داد.

سرهنگ اکبر درویشی در تشریح این خبر افزود: به دنبال درگیری و نزاع دسته جمعی در یکی از کافه های شهرستان در شب گذشته، با وجود هشدار و تاکید پلیس متاسفانه این نزاع به قمه کشی و ضرب و شتم کشید که عده ای مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.
وی گفت: این نزاع و درگیری در بیمارستان هم ادامه داشت تا جایی که در خارج از این مرکز درمانی منجر به تیراندازی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان نوشهر ادامه داد: در این ارتباط پنج نفر از عوامل اصلی درگیری دستگیر شدند ضمن آنکه صنف مربوطه هم در محل درگیری توسط ماموران انتظامی منطقه پلمب شد.
وی افزود: در این ارتباط پرونده قضایی تشکیل شده که در دست اقدام و بررسی است، افزون بر آن هماهنگی های لازم به منظور برخورد و دستگیری با سایر عوامل نزاع و تیراندازی با مقامات قضایی صورت گرفت.
 
						 
						 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
					   
   
   
       
       
       
       
	
			
			 
	
			
			
ارسال نظر