اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۱۳۵۳۸۳۱
۶۸۱۲
۶۸۱۲
پ

اقدام بن‌سلمان برای شیرین کردن آب خلیج فارس!

پنل‌های خورشیدی پرتوهای کورکننده ظهر را جذب می‌کنند که به تأمین انرژی یک تاسیسات نمک زدایی آب در شرق عربستان سعودی کمک می‌کند.

خبرآنلاین: پنل‌های خورشیدی پرتوهای کورکننده ظهر را جذب می‌کنند که به تأمین انرژی یک تاسیسات نمک زدایی آب در شرق عربستان سعودی کمک می‌کند.

کارخانه جزله در شهر جبیل آخرین پیشرفت‌های فناوری را در کشوری به کار می‌گیرد که بیش از یک قرن پیش برای اولین بار به نمک‌زدایی روی آورد؛ عربستان سعودی به دلیل کمبود دریاچه‌ها، رودخانه‌ها و بارندگی منظم، امروز به ده‌ها تسهیلات متکی است که آب خلیج فارس و دریای سرخ را به چیزی قابل شرب تبدیل می‌کند و آب شهرهایی را تامین می‌کند که در غیر این صورت زنده نمی‌مانند.

اما نیازهای رو به افزایش نمک‌زدایی عربستان‌سعودی که با رویاهای محمد بن سلمان، ولیعهد برای ریاست بر یک مرکز تجاری و گردشگری جهانی تقویت می‌شود، در خطر برخورد با اهداف پایداری آن، از جمله دستیابی به انتشار خالص صفر تا سال ۲۰۶۰ است.

پروژه‌هایی مانند جزله، اولین نیروگاهی که نمک‌زدایی را با انرژی خورشیدی در مقیاس بزرگ ادغام می‌کند، به منظور کاهش این تعارض است؛ مقامات می‌گویند این پنل‌ها سالانه به صرفه‌جویی در حدود ۶۰۰۰۰ تن انتشار کربن کمک می‌کند

اقدام بن‌سلمان برای شیرین کردن آب خلیج فارس!

مارکو آرچلی، مدیرعامل ACWA Power که جزله را اداره می کند، گفت: «معمولاً جمعیت افزایش می‌یابد و سپس کیفیت زندگی جمعیت افزایش می‌یابد.»

مایکل کریستوفر لو مورخ در دانشگاه یوتا، گفت:« استفاده از نمک‌زدایی برای کشورهای خلیج فارس حیاتی است. با این حال محدودیت‌هایی در مورد چگونگی نمک‌زدایی سبز وجود دارد.»

یدک‌کشی کوه‌های یخ از قطب جنوب به عربستان‌سعودی

جست‌وجوی آب آشامیدنی دهه‌ها است که دولتمردان عربستان‌سعودی را درگیر کرده‌است؛ محمد الفیصل، پسر ملک فیصل که لو او را "شاهزاده آب" لقب داده است، حتی در یک مقطع امکان یدک کشیدن کوه های یخ از قطب جنوب برای رفع تشنگی فزاینده پادشاهی را بررسی کرد و باعث تمسخر گسترده شد.

اما محمد همچنین بر تولد زیرساخت های مدرن نمک زدایی پادشاهی که از سال ۱۹۷۰ آغاز شد، نظارت داشت.

اقدام بن‌سلمان برای شیرین کردن آب خلیج فارس!

بنابر گزارش‌های منتشر شده، شرکت ملی تبدیل آب شور (SWCC) اکنون ظرفیت تولید ۱۱.۵ میلیون متر مکعب در روز در ۳۰ تاسیسات را این کشور را دارد. این رشد به ویژه در نیروگاه‌های حرارتی که با سوخت‌های فسیلی کار می‌کنند، هزینه‌هایی را به همراه داشته است.

تا سال ۲۰۱۰، تاسیسات نمک‌زدایی عربستان ۱.۵ میلیون بشکه نفت در روز مصرف می‌کردند که بیش از ۱۵ درصد تولید امروز است. وزارت محیط زیست، آب و کشاورزی به درخواست خبرگزاری فرانسه برای اظهار نظر در مورد مصرف انرژی فعلی در نیروگاه های آب شیرین کن پاسخ نداد.

اقدام بن‌سلمان برای شیرین کردن آب خلیج فارس!

SWCC می‌گوید می خواهد تا سال ۲۰۲۵ نزدیک به ۳۷ میلیون تن از انتشار کربن را کاهش دهد. این امر تا حد زیادی با انتقال از نیروگاه های حرارتی به نیروگاه هایی مانند جزله که از اسمز معکوس با نیروی الکتریسیته استفاده می کنند به دست می آید.

کارخانه راس الخیر روزانه ۱.۱ میلیون متر مکعب آب تولید می کند - ۷۴۰۰۰۰ متر مکعب از فناوری حرارتی، بقیه از اسمز معکوس - و به دلیل تقاضای بالا برای پر نگه داشتن مخازن ذخیره تلاش می‌کند. یکی از کارمندانی که نخواست نامش فاش شود، گفت: بخش عمده ای از آب به ریاض می رود که به ۱.۶ میلیون متر مکعب در روز نیاز دارد و می تواند تا پایان دهه به ۶ میلیون متر مکعب نیاز داشته باشد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج