اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۱۳۵۹۴۵
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

المانیتور مدعی شد:

ادعای موافقت ایران با ۷۰۰۰ سانتریفیوژ

پایگاه خبری المانیتور به نقل از یک منبع ایرانی مدعی شد: ایران ممکن است با کاهش تعداد سانتریفیوژهایش تا هفت هزار تا موافقت کند.

خبرگزاری ایسنا: پایگاه خبری المانیتور به نقل از یک منبع ایرانی مدعی شد: ایران ممکن است با کاهش تعداد سانتریفیوژهایش تا هفت هزار تا موافقت کند.

یک منبع ایرانی که خواست نامش فاش نشود در گفت‌وگو با المانیتور، گفت: ایران ممکن است تعداد سانتریفیوژهایش را از ۱۰ هزار تا به هفت هزار سانتریفیوژ کاهش دهد.

المانیتور در ادامه نوشت: بخش زیادی از این مساله به مدت زمان توافق نهایی و اینکه هرگونه محدودیت در برنامه هسته‌ای ایران تا چه مدت باقی خوهد ماند بستگی دارد.

گری سیمور یک مقام ارشد سابق دولت آمریکا و کارشناس اندیشکده بلفر به المانیتور گفت که بعید می‌داند تا ضرب‌الاجل ۲۴ نوامبر توافق نهایی حاصل شود اما تمدید آن بسیار محتمل است.

سیمور افزود: من فکر می‌کنم اسرائیل که همواره دولت اوباما را به دلیل مذاکره با ایران مورد انتقاد قرار داده است با تکیه بر این عقیده که وضعیت کنونی بهتر از بازگشت ایران به غنی‌سازی ۲۰ درصد است تمدید توافق را خواهد پذیرفت.

این پایگاه خبری یادآور شد: با توجه به بهبود روابط ایران و آمریکا به دلیل شرایط منطقه خاورمیانه، شاید دسترسی به یک توافق بلند مدت هسته‌ای با ایران آنگونه که پیش از این فوری به نظر می‌رسید در حال حاضر ضروری نباشد.

ایران بر اساس گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تا حدود چهار ماه پیش، بیش از ۹ هزار سانتریفیوژ فعال از نسل اول تنها در تاسیسات هسته‌ای نطنز داشته است که تقریبا معادل ۱۰ هزار سو است.

المانیتور در ادامه با بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اشاره کرد که فرموده بودند ایران به حدود ۲۰هزار سانتریفیوژ نیاز دارد تا بتواند سوخت مورد نیازش راکتور هسته‌ای غیرنظامی بوشهر را تولید کند.

اما آمریکا و غرب از ایران می‌خواهند که تنها با چند هزار سانتریفیوژ موافقت کند که بسیار کمتر از آن چیزی است که ایران خواستارش است. آنها می‌گویند که این تعداد سانتریفیوژ می‌تواند نیازهای ایران را تامین کند و این کشور برای تامین سوخت مورد نیاز می‌تواند همانند گذشته به کشورهای دیگر اتکا کند.

رهبر ایران اما در ادامه اظهاراتش در مورد ظرفیت غنی‌سازی ایران گفته بود: شاید این تعداد سانتریفیوژ نیاز امروز ایران نباشد اما نیاز قطعی آینده کشور است.

مقامات ایرانی می‌گویند که نمی‌توانند برای تامین سوخت راکتورهایشان به کشورهای دیگر اعتماد کنند و خواستار تولید آن در داخل کشور هستند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج