خط و نشان جدی وزیر دفاع ایران برای دشمنان
امیر آشتیانی تصریح کرد: دشمنان میدانند که هر خطایی از آنها سر بزند با واکنش قاطع و محکم جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد.
فارس: امیر آشتیانی تصریح کرد: دشمنان میدانند که هر خطایی از آنها سر بزند با واکنش قاطع و محکم جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد.

امیر محمدرضا آشتیانی در برنامه بازدید هفتگی از سازمان های وزارت دفاع ضمن بازدید از سازمان سپند، در جمع مدیران و روسای گروه های این سازمان حضور یافت و در جریان آخرین پیشرفت ها و دستاوردهای این مجموعه قرار گرفت.
وزیر دفاع در این دیدار با اشاره به دغدغه فرمانده معظم کل قوا نسبت به سازمان سپند و با اشاره به پیام بسیار ارزشمند ایشان در روز شهادت شهید فخری زاده، بر تداوم راه این شهید بزرگوار و برنامه های علمی وی تاکید و آن را از اولویت های اصلی برنامه های مجموعه سپند یاد کرد. سردار فدوی: اگر تکلیف شود موشک مستقیم به سوی حیفا شلیک می کنیم /ما به نیروهای مقاومت اسلحه و موشک نمی دهیم، خودشان تولید می کنند
امیر آشتیانی با بیان اینکه دشمنان در خصوص توانایی دفاعی جمهوری اسلامی ایران به شناخت رسیده اند و به خوبی می دانند نیروهای مسلح ما توان کشف، رهگیری و خنثی سازی انواع تهدیدات شناخته شده و متعارف را دارند، تصریح کرد: دشمنان می دانند که هر خطایی از آن ها سر بزند با واکنش قاطع و محکم جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد، لذا در طراحی های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران سراغ تهدیدات ناشناخته و نو رفته اند که لازم است سازمان سپند همانند گذشته در راستای شناسایی و راه کارهای مقابله با این نوع تهدیدات اقدام کند.
وزیر دفاع با اشاره به پیچیدگی های تهدیدات در محیط دنیای جدید حفظ آمادگی و ارتقا کمی و کیفی محصولات دفاعی را یادآور شد و افزود: سپند نقش مهمی در راهبرد بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران داشته و می بایست با اکتساب فناوری های نوین و مرزدانشی با بهره گیری از ظرفیت های ملی، شرکت های دانش بنیان، نخبگان و حتی تعامل با جهان، قابلیت های جدیدی را به صنایع دفاعی اضافه کند.
امیر آشتیانی با اشاره به اینکه کشور با خطر پذیری، شجاعت ، فداکاری و ایثار در کنار تدبر و تعقل پیش می رود، تربیت مدیران دانشمند با ویژگی هایی در تراز انقلاب اسلامی را در عرصه های دانش دفاعی خواستار شد و افزود: در محیط پیجیده امروز لازم است خط دفاع کشور از مرزهای موجود جلوتر برود.البته این به معنی تجاور و تعرض به مرزهای دیگران نیست بلکه اصلاح تفکر دفاع از خودمان است در این تفکر حوزه های شناختی، فضایی، سایبری و عرصه های جدید از اهمیت بالایی برخودار هستند که باید توجه به ویژه ای به آن ها کرد.
همینه رژیم صهیونیستی با عملیات مقاومت فروریخت
همچنین به گزارش سپاه نیوز، سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه در آیین تکریم و معارفه فرمانده تیپ ۴۴ قمربنی هاشم علیه السلام استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به کارنامه درخشان این یگان در دوران دفاع مقدس و مأموریت های تأمین امنیت پایدار در مرزهای شمالغرب، جنوب غرب و جنوب شرق، به تشریح تحولات اخیر در منطقه پرداخت و گفت: دوران تنظیم نظم جهانی توسط یک یا دو قدرت و یا با اراده آمریکایی ها به پایان آمده و بازیگران دیگری در منطقه و جهان ایفای نقش می کنند.
وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در غزه، ادامه داد: ابهت و هیمنه رژیم صهیونیستی با عملیات نیروهای مقاومت فلسطینی کاملاً فروریخت. سردار پاکپور در ادامه با یادآوری رشادت و ایثارگری های رزمندگان استان چهارمحال و بختیاری، گفت: تیپ ۴۴ قمربنی هاشم علیه السلام منشأ خیلی از پیروزی ها و ایثارگری ها برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است.
در این مراسم با تکریم از خدمات ارزشمند سردار حمید محمدی در مسئولیت فرماندهی تیپ ۴۴ قمربنی هاشم علیه السلام، سردار حجت الله صالح نژاد به عنوان فرمانده جدید این یگان معرفی شد.
وزیر دفاع در ادامه بر لزوم انقلاب فناوری در کشور اشاره کرد و گفت: نقش سازمان سپند و تفکر شهید فخری زاده در انقلاب فناورانه بسیار مهم و تاثیر گذار است و موفقیت در این مسیر با تلاش جهادی و بی وقفه دانشمندان، پژوهشگران و مدیران و توکل به خدا و قدم برداشتن با اخلاص اتفاق می افتد.
وزیر دفاع با اشاره به میثاق نامه ارزشمند کارکنان سپند با شهدا به ویژه شهید فخری زاده، اعتقاد قلبی به جهاد برای خدا، عزم راسخ، اعتماد به نفس، استقامت و امید به آینده، مایوس نشدن و خسته نشدن و احساس تعلق و تعهد سازمانی را بسیار مهم توصیف و بر حمایت از سازمان سپند تاکید کرد.
در ابتدای این دیدار، مدیران سازمان سپند ضمن قرائت میثاق نامه گزارشی از پیشرفت برنامه ها و پروژه های درحال اجرا و نتایج و دستاوردهای آنان ارائه کردند.
تبلیغات متنی
-
هدف آمریکا از محاصره ایران به چین و روسیه ربط دارد!
-
معماری خیالانگیز یک ویلای نقلی در ماکو
-
هشدار جدی یک جامعهشناس درباره انتخابات شوراها
-
«فارس» دستور هستهای پزشکیان را از کانال خود حذف کرد
-
آهنگسازی که از یک قاتل اعتراف گرفت!
-
۵ ترفند فوری برای مقابله با اضطراب در لحظه
-
هزینه لیپوماتیک (عمل پیکرتراشی) در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟
-
پای یک رهبر معنوی مشهور به پرونده اپستین باز شد!
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله با ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
راهنمای کامل خرید جوراب
-
واکنش ترامپ به حضورش در جزیره اپستین
-
خانهای که چشم یک ایران را اشکی کرد
-
صادرات نظامی روسیه از مرز ۱۵ میلیارد دلار عبور کرد
-
وام مسکن برای این افراد ۵۰۰ میلیون شد
-
«فارس» دستور هستهای پزشکیان را از کانال خود حذف کرد
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله با ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
عراقچی: ۱۸ تا ۲۰ دی ربطی به اعتراضات نداشت
-
گبرلو، حساب پناهی را از فرخنژاد و کرمی جدا کرد
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر