۱۳۶۷۵۵۷
۳ نظر
۱۶۵۸
۳ نظر
۱۶۵۸
پ

دردسر قدیمی در خواستگاری‌های ایرانی که عادی شده!

این روزها تجمل آنقدر در زندگی‌ها نفوذ کرده که دیگر تبدیل به یک نوع سنت و عرف شده‌است. خواستگاری هم از این قاعده مستثنی نبوده و در یکی دو دهه اخیر حسابی به تجمل آلوده شده‌است.

خبرفوری: اما آیا تجمل برای خواستگاری و آشنایی خانواده‌ها مفید است؟ اگر برخلاف فضای کلی جامعه از تجمل دوری کنیم، با سرنوشت فرزندمان بازی کرده‌ایم؟ برای بررسی جواب با سارا حسنیان مقدم در این ویدئو همراه باشید.

2

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    معلومه که امروزه این مهم شده اصلا اکثر پسرها با یه دختر بخاطر پول باباش ازدواج می کنند وگرنه این دوره کسی زن بگیر نیست

  • ناشناس

    عالی بود دقیقا"همه ی نکاتی که گفته بود ،رعایت کرده بودیم،هردوطرف،

  • بلقیس

    🤐

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج