۱۳۷۸۵۹۲
۳۷۶
۳۷۶
پ

چراغ سبز پوتین برای مذاکره با اوکراین

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که این کشور آماده مذاکره با اوکراین، آمریکا و اتحادیه اروپا است در صورتی که آنها بخواهند. وی با اینحال اضافه کرد که مسکو از منافع ملی خود دفاع می‌کند.

تسنیم: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که این کشور آماده مذاکره با اوکراین، آمریکا و اتحادیه اروپا است در صورتی که آنها بخواهند. وی با اینحال اضافه کرد که مسکو از منافع ملی خود دفاع می‌کند.

photo_2023-12-19_06-53-27

پوتین در نشست سران نظامی روسیه بیان کرد: در اوکراین، آنهایی که دشمن روسیه هستند، و در اروپا و آمریکا، آیا آنها خواهان مذاکره هستند؟ به آنها اجازه دهید. اما ما این کار را مبتنی بر منافع ملی خود انجام می‌دهیم

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج