۱۳۷۹۴۷۷
۴۰۳
۴۰۳
پ

کرم دریایی شکارچی؛ هیولایی با ویژگی‌های باورنکردنی

مهاجمان شنی که به آن‌ها کرم بابیت هم گفته می‌شود، گاهی تا ۳ متر طول دارند. آن‌ها دارای آرواره‌هایی به تیزی تیغ هستند که از آن‌ها برای صید ماهی استفاده می‌کنند و برای باززایی می‌توانند به تکه‌هایی تقسیم شوند.

فرادید: این کرم در آب‌های کم‌عمق استوایی در سراسر جهان یافت می‌شود و از ماهی‌ها و سایر بی‌مهرگان تغذیه می‌کند. نام علمی این کرم (Eunice aphroditois) به آفرودیت، الهه یونانی عشق و زیبایی اشاره دارد. این مهاجم شنی یک کرم دریایی خیره‌کننده و درخشان و در عین حال یک شکارچی ترسناک است. 

 این کرم بدن دراز خود را در طول روز در کف دریا دفن می‌کند و با شاخک‌های بیرون‌زده‌اش منتظر می‌ماند تا طعمه‌های سر به هوایش را به سمت آرواره‌های جمع شونده‌اش بکشاند. آرواره‌های این کرم دارای دو جفت صفحه دندانه‌دار هستند که مانند قیچی عمل می‌کنند و می‌توانند ماهی را از وسط دو نیم کنند. دید این مهاجمان شنی یا کم است یا اصلاً بینایی ندارند، اما پنج آنتن آن‌ها از گیرنده‌های نوری و شیمیایی استفاده می‌کنند تا طعمه نزدیک را حس کنند و قبل از اینکه با وعده غذایی خود به لانه برگردند به آن حمله کنند. 

کرم دریایی شکارچی؛ هیولایی با ویژگی‌های باورنکردنی

 

این مهاجم شب‌هنگام جسورتر است و تا حدی از لانه خود بیرون می‌آید تا طعمه‌ی در حال عبور را شکار کند. این مهاجم شنی ممکن است برای تحت کنترل درآوردن یا کشتن طعمه خود از سم استفاده کند. این سم به مهاجم شنی اجازه می‌دهد حیوانات بزرگتر از خودش را شکار و هضم کند. 

ماهی‌ها همیشه بدون جنگیدن تسلیم نمی‌شوند. آن‌ها به مهاجم شنی حمله می‌کنند و فواره‌های آب را به سمت کرم نشانه می‌گیرند تا زمانی که کرم به داخل لانه خود برود و ماهیان بتوانند با خیال راحت به جستجوی غذا بپردازند. 

کرم دریایی شکارچی؛ هیولایی با ویژگی‌های باورنکردنی

مهاجمان شنی در صورت احساس خطر، می‌توانند تکه‌تکه شوند و از قسمت‌های خرد شده دوباره رشد کنند

نکتۀ عجیب دیگر در مورد کرم شنی این است که اگر در معرض خطر قرار گیرد ممکن است خودش را تکه‌تکه کند؛ برخی از این تکه‌ها زنده می‌مانند و شروع به رشد مجدد می‌کنند. 

این شکارچی عجیب می‌تواند به طول‌های باورنکردنی برسد. یک مهاجم شنی بالغ که سال ۲۰۰۹ داخل شناور یک قایق در ژاپن پنهان شده بود، تقریباً ۳ متر طول داشت. 

این تصور که مهاجم شنی مغز ندارد، تصور اشتباهی است. مهاجم شنی مغز دارد اما مغز او با مغز انسان بسیار متفاوت است. آن‌ها دارای یک گانگلیون مغزی هستند، یعنی خوشه‌ای از سلول‌ها داخل سیستم عصبی خودکار.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج