۱۳۸۹۳۷۲
۱۶۳
۱۶۳
پ

حمله هکرها به اطلاعات مدیران یک کمپانی بزرگ

مایکروسافت اعلام کرد یک گروه هکری در ۱۳ ژانویه(۲۲ دی) سیستم‌های شرکتی را هک و برخی از ایمیل‌ها و اسناد را از حساب‌های کارکنان سرقت کردند.

خبرنگاران جوان: اطلاعات مدیران ارشد مایکروسافت هک شد.

مایکروسافت اعلام کرد یک گروه هکری در ۱۳ ژانویه(۲۲ دی) سیستم‌های شرکتی را هک و برخی از ایمیل‌ها و اسناد را از حساب‌های کارکنان سرقت کردند.

این شرکت ادعا کرده که هکرها تحت حمایت دولت روسیه بوده‌اند و توانستند به حساب‌های ایمیل شرکتی مایکروسافت، از جمله اعضای تیم رهبری ارشد و کارمندان در زمینه امنیت سایبری، حقوقی و سایر وظایف دسترسی داشته باشد.

photo_2024-01-20_13-21-30

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج