۱۳۹۱۲۶
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

اطلاعیه بانک مرکزی درباره وام ازدواج

بانک مرکزی اعلام کرد: از نیمه تیرماه سال جاری تا دهه سوم شهریور ماه بالغ بر ۲۶۵ هزار نفر از صف انتظار دریافت وام ازدواج کاسته شده است.

خبرگزاری مهر: بانک مرکزی اعلام کرد: از نیمه تیرماه سال جاری تا دهه سوم شهریور ماه بالغ بر ۲۶۵ هزار نفر از صف انتظار دریافت وام ازدواج کاسته شده است.

با همکاري و مساعدت به عمل آمده از سوي شبکه بانکي کشور مبني بر تسهيل و تسريع در اعطاي تسهيلات قرض الحسنه ازدواج در سال جاري، تعداد متقاضيان در صف تسهيلات مزبور از حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزارنفر در نيمه تيرماه سال جاري به تعداد ۹۳۴ هزار و ۸۸۳ نفر در پايان روز ۹۳.۰۶.۲۵، با لحاظ تعداد ثبت نام هايي که روزانه در سامانه ثبت مي شود، کاهش يافته است.

در اين رابطه به اطلاع عموم مي رساند تعداد پرداختي هاي ماهانه بانک هاي فعال در سامانه از ۶۰ هزارنفر تا ۶۵ هزارنفر فقره به تعداد ۲۶۴ هزار و ۱۶۸ فقره از ابتداي مردادماه تا تاريخ ۹۳.۰۶.۲۵ و (مجموعا تعداد ۴۸۸.۶۱۶ فقره در سال جاري) رسيده است. ضمن اينکه سقف فردي تسهيلات قرض‌الحسنه ازدواج به هريک از زوجين کماکان ۳۰ ميليون ريال است.

لازم به ذکر است با توجه به سياست هاي متخذه در بانک مرکزي مبني بر تخصيص بخشي از منابع قرض الحسنه بانک هاي خصوصي بابت امر ازدواج، چندي پيش بانک سامان به سامانه تسهيلات قرض الحسنه ازدواج پيوست و بانک انصار نيز از تاريخ ۹۳.۰۶.۲۷ به سامانه افزوده شد. ضمن اينکه در آينده نزديک نيز چند بانک خصوصي به سامانه موصوف متصل خواهند شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج