رپورتاژ آگهی
آلرژی کودکان چیست و چه علائم و عوارضی دارد ؟
پس از خواندن این مطلب می توانید براساس شرایط و شدت آلرژی در کودکتان با اقدام به موقع این عارضه را کنترل کنید . اما پیشنهاد ما به شما این است که در صورت مشاهده هر ای از علائم آلرژی در کودکتان ، او را به متخصص اطفال ارجاع دهید .
بیشترین علت شیوع حساسیت در کودکان ، آلرژی فصلی و غذایی است . بروز آلرژی در کودکان نشانه یک هشدار کاذب توسط سیستم ایمنی بدن بوده که بدن کودک را دچار واکنش های ضد التهابی می کند . اگر قصد دارید با علت و علائم آلرژی در کودکان آشنا شوید ، خواندن این متن کمکتان خواهد کرد . پس از خواندن این مطلب می توانید براساس شرایط و شدت آلرژی در کودکتان با اقدام به موقع این عارضه را کنترل کنید . اما پیشنهاد ما به شما این است که در صورت مشاهده هر ای از علائم آلرژی در کودکتان ، او را به متخصص اطفال ارجاع دهید .
دریافت بدون نوبت و ملاقات با متخصص در کمتر از یک ساعت : ویزیت متخصص اطفال در منزل
منظور از آلرژی در کودکان چیست ؟
آلرژی به دلیل واکنش سیستم ایمنی در کودکان ایجاد می شود . در حقیقت زمانی آلرژی ایجاد می شود ، که یک هشدار کاذب را نمایان می کند . در حالت عادی بدن در برابر عوامل مانند ویروس یا باکتری از خود دفاع می کند ، که می تواند نشانه هایی را نیز به همراه داشته باشد . اما ، گاهی اوقات دفاعی که در بدن صورت می گیرد به دلیل عوامل نه چندان مهم مانند گرد و غبار یا گرده ایجاد می شود .
دریافت پرستار در سریع ترین حالت ممکن برای انجام : گچ گیری در منزل
با این حال که این موارد حساسیت زا بی ضرر هستند ؛ اما زمانی که فردی به این موارد حساسیت یا آلرژی داشته باشد ، بدن این موارد را به عنوان عاملی مضر تلقی می کند . به همین جهت بدن با آنتی بادی هایی به نام ایمونوگلوبین به آلرژن حمله می کند . این آنتی بادی ها به سلول های خاصی متصل می شوند ، سپس آلرژن ها به آنتی بادی ها می چسبند . این روند منجر به آن می شود که سلول ها هیستامین یا مواد شیمیایی را در بدن ترشح کند و در نهایت منجر به واکنش آلرژیک شود .
این حالت می تواند علائمی مانند سرفه ، عطسه یا خس خس سینه ایجاد کند . اگر واکنش آلرژیک کل بدن را درگیر کند ، به عنوان واکنش آلرژیک شدید شناخته می شود .
برای درمان آلرژی نیاز به ویزیت یک پزشک برای تجویز دارو دارید : ویزیت در منزل
عامل ایجاد آلرژی در کودکان چیست ؟
بسیاری از موارد می توانند منجر به آلرژی در کودکان شود . مهم ترین عامل های محرک یا آلرژن ها به شرح زیر است :
- گرده های درخت ، چمن و علف های هرز
- غبار
- پر
- نیش زنبور
- مصرف برخی از داروها
- مصرف برخی از خوراکی ها
- آفاتی مانند سوسک یا موش
- لاتکس طبیعی
- شوره یا ادرار حیوانات
علائم آلرژی در کودکان چیست ؟
واکنش های آلرژیک ممکن است هر نقطه ای از بدن را درگیر کرده و متعاقب آن علائمی نیز بروز کند . این علائم شامل واکنش ها و حساسیت پوستی ، چشمی ، گوارشی ، آلرژی بینی ، سینوسی ، گلو و ریوی است . معمولاً در مکان هایی که کودکان در معرض محرک های حساسیت زا قرار می گیرند ، سلول های سیستم ایمنی تعادل و هماهنگی اولیه خود را از دست می دهند ودر نتیجه علائم زیر در کودک پدیدار می شود :
بثورات خارش دار
عطسه ، خارش یا آبریزش بینی ، گرفتگی بینی
خارش در گوش یا سقف دهان
قرمزی چشم ها همراه با خارش و اشک ریزش
کهیر یا جوش های خارش دار
خشکی پوست و قرمز شدن پوست همراه با خارش
علائم آسم ، مانند تنگی نفس ، سرفه ، خسخس سینه
در موارد آلرژی شدید و تهدید کننده زندگی (آنافیلاکسی)
کدام کودکان در معرض خطر آلرژی هستند ؟
آلرژی می تواند هر کسی را صرف نظر از سن ، جنسیت ، نژاد ، یا وضعیت اجتماعی و اقتصادی تحت تاثیر قرار دهد . به طور کلی ، آلرژی در هر سنی ممکن است رخ دهد اما در کودکان شایع تر است و گاهی پس از بهبودی ، با قرار گرفتن در معرض آلرژی ها امکان عود مجدد آن وجود دارد . آلرژی کودکان معمولاً یک زمینه ژنتیکی و خانوادگی دارد اما دلیل و مکانیسم ابتلای دقیق آن مشخص نشده است
ارسال نظر