۱۴۲۳۷۲۶
۴۶۳
۴۶۳
پ

عراق گذرنامه گروهک‌های تجزیه‌طلب را باطل کرد

روزنامهٔ «العربی الجدید» به اطلاعاتی دست پیدا کرده که نشان می‌دهد بغداد فرآیند ابطال گذرنامهٔ اعضای ارشد گروهک‌های کُردِ تجزیه‌طلب را آغاز کرده است.

فارس: روزنامهٔ «العربی الجدید» به اطلاعاتی دست پیدا کرده که نشان می‌دهد بغداد فرآیند ابطال گذرنامهٔ اعضای ارشد گروهک‌های کُردِ تجزیه‌طلب را آغاز کرده است.

images (1)

براساس این گزارش، وزارت کشور عراق که ماه مارس دستور ابطال گذرنامهٔ رئیس حزب دموکرات را صادر کرده بود، اکنون ابطال گذرنامهٔ چند عضو ارشد این گروهک را آغاز کرده است.

۲ مقام وزارت کشور عراق که اشاره‌ای به نام آن‌ها نشده به العربی الجدید گفته‌اند که ایران، بغداد را در جریان دریافت گذرنامه توسط این افراد قرار داده و طرف عراقی از صدور رسمیِ گذرنامه برای این افراد در منطقهٔ کردستان عراق بی‌اطلاع بوده است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج